Nyheter
/siteassets/nyheter/2017/08_augusti/kraft770.jpg

Sweco vinner projekteringsuppdrag av ny kraftledning i sydöstra Sverige

23 augusti 2017
Svenska kraftnät anlitar Sweco för att göra en komplett projektering av en omkring 100 km lång 400 kV kraftledning från Ekhyddan norr om Oskarshamn till Nybro. Den nya kraftledningen planeras för att förstärka stamnätet för el i sydöstra Sverige.
/siteassets/nyheter/2017/08_augusti/norrtalje_770.jpg

Nu invigs Norrtälje tingsrätt

18 augusti 2017
Idag inviger Norrtälje tingsrätt sina nya lokaler i det kulturminnesmärkta Miloverkstaden på Campus Roslagen. Det är arkitekter på Sweco som ansvarat för ombyggnationen och har medverkat från programskede till slutlig projektering.

Sweco ska planera och utforma moderniseringen av Stockholm Central

14 augusti 2017
Sweco anlitas av Trafikverket för att planera och utforma moderniseringen av stationsmiljön och järnvägsanläggningen vid Stockholm Central. Uppdraget omfattar hela anläggningen, från spår till plattformar. Syftet är att rusta Stockholm Central för framtiden.

Delårsrapport januari – juni 2017 Sweco AB (PUBL)

20 juli 2017
Stabil utveckling på en bra marknad
/siteassets/nyheter/2017/07_juli/mountaser_toulaibah770.jpg

Ny i Sverige och på Sweco – Mountaser Toulaibah

14 juli 2017
Mountaser Toulaibah är certifierad projektledare och civilingenjör inom elektronik och kommunikation. Han kommer från Damaskus i Syrien, men kriget fick honom att söka sig till Sverige för att starta ett nytt liv. Sedan ett knappt år arbetar han på Swecos kontor i Malmö.
/siteassets/nyheter/2017/07_juli/vatgastank770.jpg

Klartecken för åtta nya vätgastankstationer i Sverige

12 juli 2017
En nordisk vätgaskorridor har fått grönt ljus och delfinansiering av EU:s fond för ett sammanlänkat Europa. Finansieringen innebär att åtta nya vätgastankstationer kan byggas i Sverige. Projektet har en budget på 187 miljoner kronor.
/siteassets/nyheter/2017/07_juli/nationalmuseum-770x380.jpg

Renoveringen av Nationalmuseum närmar sig slutet

11 juli 2017
Nationalmuseum i Stockholm är ett statligt byggnadsminne och har bjudit på många utmaningar under den fem år långa perioden av projektering, ombyggnad och renovering. Nu börjar projektet gå mot sitt slut och personalen gör sig redo för att flytta in samlingarna.

Sweco i final i internationell arkitekturtävling

07 juli 2017
Nu står det klart att Sweco har gått till final med tre projekt i den internationella arkitekturtävlingen World Architecture Festival. Det är fjärde året i rad som Sweco deltar i tävlingen som avgörs i höst i Berlin.

Förändrat antal aktier och röster i Sweco AB (publ)

30 juni 2017

Kommuner har olika förutsättningar att nå hållbarhetsmålen visar ny rapport

29 juni 2017
Kommunerna möter olika stora utmaningar inom ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet och det finns såväl synergier som målkonflikter i hållbarhetsarbetet. Det visar 2017 års upplaga av rapporten Sveriges Nya Geografi från Arena för Tillväxt och Sweco.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.