Swecos traineeprogram

Ansökningsprocessen är avslutad för i år. Nästa urvalsomgång börjar i februari 2015. Tack till alla er som visat intresse!

För oss på Sweco är långsiktig hållbarhet själva drivkraften. I år har vi sökt 20 traineer som vill komma med på resan. Under nio månader ges möjligheten att samverka i olika team, lösa skiftande problem och lära sig uppdragsstyrning, affärsmannaskap och hållbar samhällsutveckling.

På Sweco arbetar över 9 000 konsulter med projekt som inte bara ska vara ekonomiskt hållbara, utan även socialt hållbara och ha minsta möjliga påverkan på miljön. Som trainee hos oss får du ta ansvar för ett eget projekt direkt, samtidigt som du får utbildning i presentationsteknik, projektstyrning, affärsmannaskap, hållbar utveckling och teambuilding.

Redan från början erbjuds du en anställning som konsult i något av våra verksamhetsområden, med en marknadsmässig ingångslön. Under dina första nio månader får du genomgå ett skräddarsytt utbildningsprogram parallellt med ditt arbete i skarpa uppdrag. Allt med syfte att snabbt bli en affärsmässig konsult, utöka ditt nätverk med andra unga inom Sweco och få en bred inblick i Swecos verksamhetsområden

Vårt traineeprogram passar dig som är nyexaminerad civilingenjör, arkitekt, högskoleingenjör, naturvetare, nationalekonom eller inriktad mot samhällsvetenskaplig analys eller IT och som bestämt dig för att arbeta för en hållbar utveckling.

Ansökningstiden till årets traineeprogram har gått ut och vi har tagit emot rekordmånga sökanden. Vi kan inte ta emot fler ansökningar i år men återkom gärna nästa år eller sök något av våra tillgängliga jobb

För mer information kontakta

  • Sandra Mathisen

    Telefon:+4686951450

Jill Gjörstrup

Läs mer om hur det är att gå Swecos traineeprogram.