Är DU vår nästa projektledare i Göteborg?

Är DU vår nästa projektledare i Göteborg?

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2017 - 11 - 05

Vi på Sweco Göteborg växer med våra kunder och söker nu en erfaren projektledare inom bygg och fastighet med minst sju års erfarenhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Vem är du?

Sweco Göteborg söker efter dig som är en engagerad lagspelare. Du ställer tydliga krav samtidigt som du gärna delar med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt. Du är även strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Med stort kundfokus och säljande engagemang visar du tryggt vägen till målet genom tydlig kommunikation på alla nivåer.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos Sweco arbetar du i en ledande och samordnande roll. Du kommer att driva bygg- och fastighetsprojekt för Swecos kunder och du kommer att leda och samordna projekten med ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en civil- eller högskoleingenjör med en gedigen arbetslivserfarenhet. Kandidater med gymnasial bakgrund, kompletterad med branscherfarenhet är också kvalificerade. En gedigen erfarenhet inom projektledning är meriterande. Du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska.

Om Sweco i Göteborg

På det moderna kontoret vid Nya Ullevi arbetar totalt 850 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden. Det öppna landskapet andas av gemenskap och trivsel och i de gemensamma utrymmena på kontoret utvecklas såväl kompetenser som vänskaper då en paus behövs från det fartfyllda arbetet. Under ledning av gruppchef Mats Amundsson fläktar en närvarande och innovativ arbetsmiljö där olika leker bäst.

Vad kan Sweco erbjuda dig?

Du kommer till ett av Sveriges mest attraktiva konsultföretag som erbjuder mycket intressanta projekt inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Sweco arbetar aktivt med att attrahera, utveckla och behålla sina medarbetare och ledare. På Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du erbjuds en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Om Sweco

För dig som är en hängiven projektledare erbjuder vi på Sweco kanske Sveriges bästa plattform för utveckling, teamarbete och spännande utmaningar. Med över 14 500 medarbetare planerar och utformar Sweco framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur och är noterat på Nasdaq Stockholm med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK år 2016.

 

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

 

För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Mats Amundsson på 073 – 069 62 82

 #RT

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.