Biträdande projektledare inom Bygg och Fastighet till Göteborg

Biträdande projektledare inom Bygg och Fastighet till Göteborg

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2017 - 11 - 02

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Swecos verksamhetsområde för Projektledning i Göteborg växer med våra kunder och söker nu en biträdande projektledare inom bygg och fastighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Om Sweco

För dig som är en hängiven projektledare erbjuder vi på Sweco kanske Sveriges bästa plattform för utveckling, teamarbete och spännande utmaningar. Med över 14 500 medarbetare planerar och utformar Sweco framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur och är noterat på Nasdaq Stockholm med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK år 2016.

Om Sweco i Göteborg

På det moderna kontoret vid Nya Ullevi arbetar totalt 850 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden. Det öppna landskapet andas av gemenskap och trivsel då medarbetarna ständigt kan hitta stöd och avlastning hos varandra. I de gemensamma utrymmena på kontoret utvecklas såväl kompetenser som vänskaper då en paus behövs från det fartfyllda arbetet. Under ledning av gruppchef Mats Amundsson fläktar en närvarande och innovativ arbetsmiljö där olika leker bäst.

Dina arbetsuppgifter

Som biträdande projektledare hos Sweco stöttar du upp projektledaren i dess ledande och samordnande roll. Du stöttar upp i arbetet för Swecos kunder, vilket kan vara allt från uppbyggnad till ombyggnad av anläggningar, byggnader och spännande utvecklingsprojekt. Framtiden erbjuder på sikt många utvecklingsmöjligheter att arbeta som fristående projektledare.

Vem är du?

Sweco Göteborg söker efter dig som är en engagerad lagspelare. Du delar gärna med dig av dina erfarenheter på ett prestigelöst och pedagogiskt sätt. Du är även strukturerad och ser snabbt helheten i projekt, vilket innebär att du är duktig på att organisera och prioritera. Vi ser gärna att det finns ett långsiktigt samarbete framför oss där vi utvecklas tillsammans med våra kunder.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du är i början av din karriär som utbildad byggingenjör eller civilingenjör. Du har några års erfarenhet inom byggledning, projektledning eller liknande. Är du certifierad kontrollansvarig eller utbildad inom BAS-P och BAS-U är detta meriterande. Du har god datorkunskap och är kommunikativ med goda kunskaper i såväl engelska som svenska.

 

Vad kan Sweco erbjuda dig?

Du kommer till ett av Sveriges mest attraktiva konsultföretag som erbjuder mycket intressanta projekt inom infrastruktur och samhällsbyggnad. Sweco arbetar aktivt med att attrahera, utveckla och behålla sina medarbetare och ledare. På Sweco får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du erbjuds en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

 

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Mats Amundsson på 073 – 069 62 82

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.