Erfaren fjärrvärmeprojektör till Stockholm/Uppsala

Erfaren fjärrvärmeprojektör till Stockholm/Uppsala

Verksamhetsområde
Industri
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2017 - 10 - 22

Vi får in många förfrågningar på spännande uppdrag och söker därför fler erfarna och drivna ingenjörer som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet i Stockholmsregionen och då främst inom rörkonstruktion.
Hos oss kan du arbeta i många olika typer av projekt och i projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljkonstruktion och genomförande.

Din kommande roll

I din roll som fjärrvärmeprojektör kommer arbetet främst handla om att upprätta bygghandlingar samt ritningar i Cad-miljö för såväl markförlagda som inomhusförlagda ledningar. Förekommande arbetsuppgifter är att delta i samordningsmöten, leda andra konstruktörer, genomföra hållfasthetsberäkningar, upprätta handlingar (tekniska beskrivningar, mängdbeskrivningar, ritningar), ta fram ekonomiska kalkyler och tidplaner med mera samt leda montagearbete i fält.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har teknisk högskoleutbildning inom energi eller maskin etcetera med några års erfarenhet från fjärrvärmebranschen med ett stort engagemang för dessa frågor. Ett minimikrav är goda och dokumenterade kunskaper i AutoCad samt bygg-/montageledning i fält, och meriterande är kunskaper i Caepipe, Civil 3D, Autocad samt andra tillämpliga programvaror för fjärrvärmeprojektering.

Om dig

Som person tror vi att du är en prestigelös och lyhörd lagspelare som sporras av stort eget ansvar. Du är en initiativrik person som kan driva arbetet framåt och du har en god kommunikationsförmåga. Du har förmågan att leverera i tid, med rätt kvalitet och inom givna ekonomiska ramar. Det är viktigt att du har rätt inställning, vill fortsätta lära dig mer och alltid sätter kunden samt Sweco i fokus. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Kontaktperson

Mikael Rentzhog

08-696 50 46

mikael.rentzhog@sweco.se

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.