Gruppchef Trafikstyrning Stockholm

Gruppchef Trafikstyrning Stockholm

Verksamhetsområde
Järnvägsteknik
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2017 - 11 - 30

Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik.

Vill du vara med och påverka Sveriges framtida infrastruktur? Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – Sveriges nya järnvägsnät – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Sweco söker en gruppchef till konsulter inom teknikområde trafikstyrning (signalprojektering) med placering i Stockholm.

Din kommande roll

Nu söker vi en ledare till Swecos konsulter inom teknikområde trafikstyrning. Som gruppchef har du personal- och resultatansvar för en grupp konsulter. Du kommer att ansvara för medarbetare på kontoret i Stockholm och ha din kundgrupp inom trafikstyrning. Du ingår i ledningen för enheten trafikstyrning tillsammans med sex gruppchefskollegor och rapporterar till enhetschefen. Som konsult kommer du att vara med och arbeta i något av Swecos spännande uppdrag. Storleken varierar från att vara Sveriges största och mest komplexa järnvägsuppdrag till mindre analyser och utredningar.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning gärna med inriktning mot infrastruktur, transport eller någon typ av ingenjörsutbildning. Du får gärna ha tidigare erfarenhet som konsult med ett kontaktnät inom branschen. Meriterande är även erfarenhet av ledarskap, samt erfarenhet av signalprojektering.

Dina egenskaper

Du kommer att få en bred roll där fokus ligger på teknik, affärer och på utveckling av personal. Det är viktigt att du i din chefsroll är lyhörd och coachande, har en stark initiativförmåga och vilja att tillsammans med dina gruppchefskollegor driva din grupps och enhetens arbete mot uppsatta mål. Som person tycker du om att hjälpa dina kunder med bra stöd och lösningar. Du är strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete, har hög kommunikationsförmåga, tycker om att samarbeta och är van vid att etablera kontakter.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktinformation

Samuelsson Eva, eva.samuelsson@sweco.se, 010-484 52 56

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.