Nyexad elkraftsingenjör till Västerås

Nyexad elkraftsingenjör till Västerås

Verksamhetsområde
Energisystem
Region
Västmanlands län
Ansökningstid
2017 - 10 - 31

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Då är du välkommen till Sweco! Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande hos oss. Att ligga steget före är vårt jobb. Resultatet – allt ifrån rent vatten och varma hus till effektiva kommunikationer och moderna sjukhus – blir verklighet för de flesta andra först i framtiden.

Just nu söker vi en nyexaminerad elkraftsingenjör till vårt kontor i Västerås. Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar inom energisektorn. Vi erbjuder tjänster inom transmission och distribution inom elkraft. Gruppens inriktning är att både bygga nya anläggningar samt modernisera befintliga.

Din kommande roll

I början av din karriär kommer du att ta rygg på mycket erfarna elkraftsingenjörer som är specialister inom kontrollanläggningar och ställverksautomation. Du kommer att arbeta med framtida digitala lösningar inom transformatorstationer och distributionsnätet. Du kommer att arbeta med smarta lösningar för inhämtning av information från anläggningar och nät samt sammanställa och analysera data. Du kommer även att få följa med ut till stationer för att få en förståelse hur en anläggning fungerar.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är nyexaminerad civilingenjör inom Elkraft och har kunskap och nyfikenhet inom digitala lösningar, IEC 61850 och elkraftautomation. Svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt. Det är meriterande om du har gjort examensarbete inom elkraft/transformatoranläggningar och har intresse för nätverkskommunikation och XML. 

Om dig

Som person är du driven, prestigelös, samarbetsvillig och har ambitionen att bli specialist. Du brinner för elkraft och har stort intresse för digitala lösningar. Vidare ska du ha ett starkt intresse för systemapplikationer inom elkraft och helhetslösningar inom ny teknik.

För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för kundens utmaningar. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson: Anna-Karin Karlsson, 0722-301030

#RT

 

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.