Nyfiken elektronikutvecklare inom hårdvara Stockholm

Nyfiken elektronikutvecklare inom hårdvara Stockholm

Verksamhetsområde
Elektronik
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2017 - 11 - 03

Swecos elektronikkonsulter erbjuder utveckling av elektronik och elektronikprodukter. Vi är ett naturligt val för kunder som vill få en idé realiserad i en fungerande prototyp eller som behöver hjälp med den egna utvecklingen. Hos oss finns samlad kompetens inom analog och digital hårdvara, mjukvara, FPGA, inbyggda system, kommunikation, mätteknik, kraftelektronik, elektronikproduktion, produktunderhåll, test och verifiering.

Vem söker vi?

Vi söker drivna hårdvaruutvecklare inom analog och digital elektronik till vårt kontor i Stockholm. Du har erfarenhet av schemadesign, problemlösning, test och verifiering. Som person är du van att ta egna initiativ, drivs av nyfikenhet och jobbar gärna med förbättringsarbete. Vi tror att du vill vara med och påverka ditt uppdrag och jobba nära kunden. Du är serviceinriktad och bra på att samarbeta.

Vad erbjuder vi?

Att arbeta hos Sweco innebär att vara delaktig i hela kedjan från första kundmötet till kundleverans. Du kommer att få jobba med många olika och varierande projekt. Vi har uppdrag inom alla typer av elektronikbranscher såsom automation, medicinsk teknik, telekom, fordon, transport och energi. Vi erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du kommer även få bygga vidare på ditt personliga nätverk.

Dina erfarenheter

Du är en ingenjör med en högskoleexamen och med flera års erfarenhet inom elektronikutveckling samt känner dig bekväm med att kommunicera på svenska och engelska.

Urval och intervjuer sker löpande. Är du intresserad så sök idag. Vid frågor kontakta vår gruppchef Magnus Pysing.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Magnus Pysing

Gruppchef

070-656 25 04

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.