Projekt/Byggledare Bro och Betong

Projekt/Byggledare Bro och Betong

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2017 - 10 - 22

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Projektledare/Byggledare Bro och Betongkonstruktioner (Väg och Anläggning) sökes till Sweco i Göteborg

Vi är 14500 konsulter på Sweco. Vi har olika roller och många gånger vitt skilda uppdrag och projekt, men vi delar en och samma vilja – att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Det har under en lång tid gått väldigt bra för oss och vi har även en ständig förfrågan på våra tjänster både i pågående och nya projekt. För att ytterligare utöka verksamheten och stärka positionen på marknaden behöver vi flera duktiga medarbetare inom verksamhetsområdet projektledning infrastruktur.

Just nu söker vi därför en Byggledare/Projektledare med Bro och Betongkompetens.

Din kommande roll

Hos oss kommer du att ha roller som bygg- och/eller projektledare i något av våra kunders projekt eller ansvara för frågor gällande byggbarhet, produktionsmetoder, kalkyler och arbetsmiljö (BAS-P) i något av Swecos projekteringsuppdrag. Det kan handla om allt från nya tunnlar och underjordiska stationer till flygplatser och broar.

I många sammanhang kommer du stå i centrum för frågor knutna till projekterings- och entreprenadverksamhet och vara drivande i dessa frågor. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

Din erfarenhet

Du får gärna vara högskole- eller civilingenjör men även personer med gymnasial bakgrund kompletterad med en gedigen branscherfarenhet är intressanta för oss.

Vi söker dig med ca 10 års erfarenhet från anläggning/infrastruktur i byggbranschen med inriktning på tunga konstruktioner exempelvis broar, tunnlar eller andra infrastrukturanläggningar. Vi ser gärna att du har gått Betongkurs klass 1 samt har goda kunskaper i Entreprenadjuridik. Det är meriterande om dina tidigare roller har varit som t ex produktionschef/platschef/arbetsledare i entreprenadverksamhet eller byggledare i både nybyggnads och underhållsarbeten för broar och betongkonstruktioner inom infrastrukturanläggningar.

Dina egenskaper

Som person är du en engagerad lagbyggare med ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare ser vi att du är:

 • Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbete
 • Kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Har lätt att etablera kundkontakter och är affärsinriktad

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi strävar alltid efter att uppnå bästa resultat i våra uppdrag, vilket kräver starka team och stor entusiasm, tekniskt kunnande och samarbete. För att trivas hos tror vi därför att du är en nyfiken och lyhörd person som ser det som en självklarhet att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Sweco erbjuder

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Kontaktinformation

Karin Ahlbom, karin.ahlbom@sweco.se, 031 62 80 44

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.