Självgående och driven rörkonstruktör till Stockholm/Uppsala

Självgående och driven rörkonstruktör till Stockholm/Uppsala

Verksamhetsområde
Industri
Region
Stockholms län
Ansökningstid
2017 - 10 - 22

Vi får in många förfrågningar på spännande uppdrag och söker därför fler erfarna och drivna ingenjörer som vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet i Stockholmsregionen och då främst inom rörkonstruktion. Hos oss kan du arbeta i många olika typer av projekt och i projektens olika faser, från rådgivning och konceptutformning till detaljering och genomförande.

Din kommande roll

Som rörkonstruktör inom Maskinteknik kommer du att arbeta nära våra kunder, som bland annat finns inom olika industrisegment, bland energiproducenter och i infrastruktursektorn. Du kommer att arbeta med att utforma effektiva och moderna anläggningar av olika slag, exempelvis processanläggningar, anläggningar för energiproduktion och kärnkraft.

Som konsult på Sweco arbetar du både med projekt i våra egna lokaler, där vi tar på oss helhetsansvaret, samt ute hos våra kunder under deras ledning.

Vem är du?

Vi söker nu till vårt Stockholmskontor dig med utbildning inom maskin eller energi, med kunskap inom moderna projekteringsverktyg som PDMS/E3D, Smartplant eller Plant 3D men även Autocad. Du som söker är en erfaren och självgående ingenjör med minst fem års erfarenhet från rör- och anläggningsprojektering. Har du erfarenhet som teknisk projekteringsledare samt branscherfarenhet från något eller några av områdena tillverkande industri, processindustri, termisk energiproduktion, olja/gas eller läkemedel så är det meriterande.

Tidigare konsulterfarenheter är starkt önskvärt, likaså att du har gedigen erfarenhet inom försäljning av konsulttjänster samt att du har en vilja att fortsätta att utveckla kundrelationer och skapa nya affärer. Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen.

Du både talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att passa som konsult hos oss är du som person driftig, driven och van att ta för dig. Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har hög servicenivå. Du har hög social kompetens och är van vid att skapa förtroliga kontakter med kunder. Att vilja utveckla dig själv och samtidigt vara en del av gruppens och regionens utveckling är en självklarhet för dig. Vi arbetar både självständigt och i grupp beroende på projektens omfattning.

Vi ser att du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Sweco erbjuder

Vi erbjuder dig en möjlighet till teknisk och personlig utveckling i en prestigelös organisation med ett stort företags alla fördelar i ryggen. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba tillsammans för ett mer hållbart samhälle? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringsfirmor samt webbsäljare ombedes vänligen att inte ta kontakt med Sweco angående denna rekrytering!

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.