Sweco Architects söker en driven studiochef till Örebro

Sweco Architects söker en driven studiochef till Örebro

Verksamhetsområde
Arkitektur
Region
Örebro län
Ansökningstid
2017 - 11 - 10

Swecos arkitektverksamhet i Örebro växer. Tillsammans är vi; husarkitekter, inredningsarkitekter och byggnadsingenjörer nästan 40 kollegor. Under det senaste året har vi blivit ett större team och vi jobbar med många spännande uppdrag för både den privata och offentliga sektorn. Vi är ett dynamiskt kontor med en bra blandning av erfarna och yngre medarbetare. Vi består av nyfikna personer som tar stort ansvar för våra uppdrag och kunder. Gemensamt är också att vi känner engagemang för att göra nytta i ett större sammanhang. Vi drivs av omtanke. Att människan och miljön står i centrum i vårt arbete kommer till uttryck på många olika sätt. Inte minst i sättet vi kombinerar tanke med känsla och funktion med form. Våra uppdrag omfattar allt från programhandlingar i tidiga skeden till färdig projektering. Vår kundbas är lokalt förankrat, samtidigt som vi också samverkar nationellt och globalt. 

För att bibehålla vår styrka söker vi dig som tillsammans med vår kontorschef, Jenny, har förmågan och viljan att leda oss framåt. Vi söker dig som vill vara delaktig i att gestalta framtidens byggda miljöer på ett kreativt och hållbart sätt.

Vill du som ledare vara en del av ett framgångsrikt arkitektkontor och skapa miljöer för människor att leva, verka och trivas i? Då är detta något för dig!

Din kommande roll

Vi söker en ledare som vill fortsätta utveckla vår verksamhet samt en chef som skapar möjligheter för kontorets medarbetare att fortsätta bidra till Architects arkitektoniska utveckling. Som studiochef ansvarar du tillsammans med vår kontorschef och gruppchefer från andra Swecobolag för kontorets utveckling och ekonomiska resultat. Personalansvar har du för din tilldelade studios medarbetare. I rollen ingår även att arbeta operativt i uppdrag, där du leder eller ingår i team som leds av andra.

Som studiochef ingår du i regionledningsgruppen för region Mitt och i Sweco Architects strategiska planering och affärsutveckling i Örebro. Regionen innefattar förutom Örebro även Karlstad, Falun, Västerås och Linköping.

Din profil

Som person är du engagerad, utåtriktad och ansvarstagande. För att vara en god ledare besitter du en hög social förmåga. Du ska vara intresserad av att leda och utveckla människor samt ha en naturlig fallenhet till att skapa hållbara relationer. Vi söker dig som har ett engagemang till att utforma byggnader och miljöer av högsta klass. Om du har ett entreprenöriellt tänkande och intresseras av att fortsätta bygga samt utveckla en framgångsrik arkitektverksamhet är denna roll passande för dig. Vi söker dig som är en duktig kommunikatör och motiveras av att vara kundfokuserad.

Swecos arkitektverksamhet

Vi på Sweco Architects är idag 700 medarbetare, placerade på 23 kontor runt om i Skandinavien. Inom Sweco Architects finns ett fokus på den lokala marknaden parallellt med att vi har ett intresse att samverka nationellt och globalt. Vi tror på styrkan av en stor organisation. Att vara många innebär att vi uträttar mer, att vår samlade erfarenhet är större, och att det alltid finns någon som räcker upp handen och tillför det där lilla extra med nya insikter och lärdomar. Inte minst tack vare att vi arkitekter arbetar sida vid sida med ingenjörer, miljöexperter och många andra specialister inom samhällsbyggnad.

Sweco erbjuder

Vi erbjuder dig en utmanande roll med stort ansvar, där du har möjlighet att påverka utvecklingen av ett av de största arkitektkontoren i Sverige. Hos oss kan du arbeta lokalt i det lilla uppdraget nära beställaren samtidigt som du har möjlighet att utvecklas i stora nationella och internationella projekt med komplexa problemställningar. Vi arbetar regelbundet med våra kollegor inom Sweco-koncernen, tex väg- och vatteningenjörer, dagvattenexperter, konstruktörer m fl, vilket skapar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Du erbjuds både teknisk och personlig utveckling samtidigt som du får möjlighet att se andra utvecklas och växa.

 

Låter det som ditt nästa steg?

Varmt välkommen med din ansökan.

Du är självklart varmt välkommen att höra av dig till Jenny eller Margareta för mer information.

Kontaktinformation

Margareta Gelius, margareta.gelius@sweco.se, +46 (0) 70 314 57 31
Jenny Fredriksson, jenny.fredriksson@sweco.se, +46 (0) 76 800 30 93

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.