Uppdragsledare EL/Tele till Norrköping

Uppdragsledare EL/Tele till Norrköping

Verksamhetsområde
Installation
Region
Östergötlands län
Ansökningstid
2017 - 10 - 27

Swecos installationskonsulter erbjuder tjänster inom energidesign, komfort och säkerhet. Tjänsteutbudet är brett och omfattar allt från rådgivning och projektering till kontroll och besiktning inom VVS, el, tele, brand och systemintegration.

Just nu söker vi uppdragsledare EL/Tele till vårt kontor i Norrköping. På Norrköpingskontoret är vi i nuläget 7st medarbetare inom denna grupp och vi arbetar med väldigt varierande uppdrag. Vi ser till att våra medarbetare har möjlighet att utveckla sitt sätt att arbeta genom bland annat återkommande erfarenhetsåterföring och utbildning.

Din kommande roll

Som Uppdragsledare inom EL/Tele kommer du helt eller delvis leda en del av gruppens uppdrag. Vi tror att du idag arbetar som konsult eller entreprenör och antingen som projektledare, uppdragsledare eller handläggare. Rollen innebär ansvar för att utveckla kompetenser i gruppen samt ansvara för kundrelationer i samband med olika uppdrag.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som är utbildad inom EL/Tele på minst gymnasienivå, men vi ser gärna att du har en högskole-/universitetsexamen eller annan eftergymnasial utbildning med anknytning till teknikområdet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom installation.

Om dig

Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas som konsult på Sweco är det viktigt att vilja göra affärer, naturligt engagera sig i kundens verksamhet och ta ansvar för en fortsatt god kundrelation. Att dela med sig av sin expertis och sina erfarenheter ser vi som en självklarhet.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden?

Då ser vi fram emot Din ansökan!

Kontaktperson:

Kontaktinformation

Ola Rinman, ola.rinman@sweco.se, 013 25 27 58

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.