Vi söker en projektledare i Infrastruktur till Göteborg!

Vi söker en projektledare i Infrastruktur till Göteborg!

Verksamhetsområde
Projektledning
Region
Västra Götalands län
Ansökningstid
2017 - 10 - 22

Swecos projektledare erbjuder management- och projektledartjänster för alla typer av projekt och verksamheter. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt.

Branschen är glödhet och Sweco växer stadigt med sina kunder. Vi vill nu växa även med dig. Har du fem års erfarenhet av projektledning eller uppdragsledning inom infrastrukturprojekt? Vill du vara med när Göteborgsregionen utvecklas? Då vill vi träffa dig!

På det moderna kontoret vid Nya Ullevi arbetar över 800 medarbetare inom Swecos olika tjänsteområden varav 80 medarbetare arbetar inom projektledning. Det öppna landskapet andas av gemenskap och trivsel där medarbetarna kan hitta stöd och avlastning hos varandra. Där finns en öppen och accepterande arbetsmiljö där teamet är nyckeln till framgång. 

Din kommande roll
Som projektledare i infrastruktur hos oss på Sweco leder du projekt i olika skeden och står i centrum för frågor knutna till projekterings- och entreprenadarbeten. Du är en nyckelfigur i viktiga satsningar i Västsverige, vilket är allt från nya investeringsprojekt, ombyggnationer av befintliga anläggningar till stora utvecklingsprojekt.

I din roll som projektledare kommer du att etablera och förvalta kundkontakter, samtidigt som du kommer att vara med och utveckla både Swecos och våra kunders verksamhet. Rollen innebär även att driva kunskapsutvecklingen framåt och du får nöjet att dela med dig av dina många och goda erfarenheter till Swecos juniora medarbetare.

Dina erfarenheter
Vi ser att du är högskole- eller civilingenjör, men även du med gymnasial bakgrund kompletterad med en gedigen branscherfarenhet är aktuell. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet av projektledning eller uppdragsledning i infrastrukturprojekt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kommunikativa samt skriftliga kunskaper i svenska och att du slutligen har ett stort brinnande intresse för samhällsbyggnad.

Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från järnvägsprojekt eller andra större anläggningsprojekt.

Dina egenskaper
Sweco strävar efter en varm, samarbetsvillig och kommunikativ verksamhet, stor tyngd kommer därför att läggas på din personliga lämplighet. Vi söker en engagerad lagbyggare med ett prestigelöst förhållningssätt. Personen vi söker är strukturerad i sitt arbete, har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad. Vi ser fram emot att lära känna dig och få ett smakprov på din nyfikenhet, entusiasm och lyhördhet.

Sweco erbjuder
Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser som aktivt tar ansvar för miljö och samhälle, som aktivt skapar verklighet av visioner. Hos oss får du möjligheten att skapa ett hållbart samhälle för dig och framtidens barn. Sweco tar även ansvar för personal och personlig utveckling, för gruppdynamik och ett behagligt arbetsklimat. Hos oss får du därmed en omväxlande och dynamisk arbetsplats med stora möjligheter till utveckling.

Vi ser mycket fram emot din ansökan! Låt oss ta del av vem du är.

Kontaktinformation

Per-Erik Strömberg, per-erik.stromberg@sweco.se, 031-62 90 71

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansök här
  • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

     

  • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

  • Hur förbereder jag mig för en intervju?
  • Kan jag skicka in en spontanansökan?
  • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
  • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.