Vi söker projektör inom väg-, gatu- och markprojektering i Härnösand eller Örnsköldsvik

Vi söker projektör inom väg-, gatu- och markprojektering i Härnösand eller Örnsköldsvik

Verksamhetsområde
Anläggning
Region
Västernorrlands län
Ansökningstid
2017 - 12 - 30

Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos oss finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Sweco är en av Sveriges mest respekterade teknikkonsulter inom väg-, gatu- och markprojektering.

Vi har behov av att förstärka vår grupp i Härnösand/Örnsköldsvik eftersom vi befinner oss i en expansiv fas. Vi söker dig som är projektör inom Väg- och Markprojektering och som har relevant högskole-/universitetsexamen eller har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du behöver inte vara en erfaren projektör sedan tidigare utan du kommer till en god miljö med erfarna kollegor omkring dig.

Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Vi arbetar gränsöverskridande tillsammans med våra kollegor inom bl. a. miljö, arkitektur, planering, trafik, geoteknik och konstruktion. Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket givande och lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet.

Meriterande erfarenheter och egenskaper är att du:

 • Är kommunikativ och bra på att samarbeta
 • Hanterar AutoCad/Microstation
 • Erfarenhet av entreprenadsidan
 • Är väl organiserad, strukturerad och håller deadlines

Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra högsta kompetensen. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Våra värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.

Vi kallar löpande till intervjuer, välkommen in med din ansökan!

Kontaktinformation

Nils Nyström, nils.nystrom@sweco.se, 010-484 56 43

Ansök här
 • Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med intressanta profiler. Registrera en spontanansökan om du inte ser en specifik tjänst som matchar din profil. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar.

   

 • Här skapar du ett användarkonto. Det går snabbt att skapa kontot. Dina uppgifter är konfidentiella och du får en överblick över dina ansökningar genom kontot. Du kan när som helst logga in och uppdatera eller avaktivera din profil. 

Vanliga frågor om rekrytering

 • Hur förbereder jag mig för en intervju?
 • Kan jag skicka in en spontanansökan?
 • Vad händer när jag skickat in en ansökan till en tjänst?
 • Hur ansöker jag om tjänst?

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.