Nyheter
/siteassets/nyheter/2017/03_mars/rpc_trelleborg_770.jpg

Rättpsykiatriskt centrum i Trelleborg vinnare av Årets bygge

28 mars 2017
Igår, den 27 mars, stod det klart att Rättspykiatriskt centrum i Trelleborg står som vinnare av Årets bygge. Priset delas ut av tidningen Byggindustrin och Svensk byggtjänst och Swecos installationskonsulter har varit involverade i det vinnande projektet.
/siteassets/nyheter/2017/03_mars/origo770.jpg

Sweco och Bonava effektiviserar byggprocessen genom molnbaserad BIM

27 mars 2017
Sweco har stöttat bostadsutvecklaren Bonava i framtagandet av en digital plattform som ska effektivisera byggprocessen från idé till försäljning. Genom att skapa en ny teknisk infrastruktur för allt från analys till utveckling tar Bonava ett stort kliv fram inom digitaliseringen av byggbranschen.
/siteassets/nyheter/2017/03_mars/husseinchitch770x380.jpg

Hussein Chith utsedd till Årets samhällsutvecklare 2017

27 mars 2017
Sweco och Skanska korade nyligen Årets samhällsutvecklare bland landets studenter. Vinnare blev Hussein Chith, arkitektstudent vid Chalmers tekniska högskola, en visionär och idéspruta med stort engagemang för samhällets utmaningar.
/siteassets/nyheter/2017/03_mars/earthhour_770.jpg

Earth hour – åtta klimatsmarta tips

24 mars 2017
På lördag är det dags för årets Earth hour, världens största miljömanifestation. Sweco är med och tar ställning för klimatet genom att dela med oss av klimatsmarta projekt och tips.

Kallelse till årsstämma i SWECO AB (publ)

22 mars 2017

Sweco utökar arbetet med översvämningsskydd i Polen

20 mars 2017
Sweco har tecknat nya avtal för att tillhandahålla konsulttjänster till projektet Odra-Vistula Flood Management. Detta är Swecos tredje och fjärde avtal inom ramen för samma projekt och värdet på dem uppgår till 24 miljoner PLN (cirka 53 miljoner kronor eller 5,5 miljoner euro).

Så fortlöper arbetet i regeringens samverkansgrupp för smarta städer

17 mars 2017
Sedan hösten 2016 är Ulf Ranhagen, chefsarkitekt på Sweco och senior professor, ledamot i regeringens samverkansgrupp för smarta städer. De fem samverkansgrupperna har som uppgift att identifiera utmaningar och möjligheter för innovation och nya jobb inom respektive område. Vi träffar Ulf som berättar om hur arbetet har fortlöpt sedan starten inom smarta städer-gruppen.
/siteassets/karriar/branschbast770x380.jpg

Sweco fortfarande i topp bland ingenjörsstudenter

16 mars 2017
När Sveriges ingenjörsstudenter röstar fram sin drömarbetsgivare placerar sig Sweco återigen högt upp på topplistan. Det visar Universums undersökning Företagsbarometern, som i år besvarats av över 21 000 svenska universitets- och högskolestudenter.
/siteassets/nyheter/2017/03_mars/kyrka770.jpg

Arkitekt på Sweco tilldelas Svenska kyrkans kulturpris 2016

13 mars 2017
För sina betydelsefulla insatser vad gäller arkitektonisk gestaltning har Margareta Diedrichs, arkitekt på Sweco, fått ta emot Svenska kyrkan i Göteborgs kulturpris 2016. Margareta har under sin tid på Sweco bland annat utformat den prisade Amhults kyrka, Örgryte församlingshem, och Lundby nya kyrka.

Valberedningens förslag till styrelseledamöter i Sweco AB

10 mars 2017
Swecos valberedning föreslår inför årsstämman 2017 att styrelsen ska bestå av åtta ledamöter. Valberedningen föreslår val av Elaine Weidman Grunewald som ny ledamot. Valberedningen föreslår omval av Anders G. Carlberg, Tomas Carlsson, Gunnel Duveblad, Johan Hjertonsson, Eva Lindqvist, Johan Nordström, samt Christine Wolf. Vidare föreslår valberedningen omval av Johan Nordström till styrelsens ordförande. Carola Teir-Lehtinen har undanbett sig omval.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.