Press

Satsning på marknad och affärsutveckling stärker Swecos arkitektverksamhet

08 november 2017
Marknaden och kunderna utvecklas idag allt snabbare. Det är nödvändigt att arbeta med en tydligare strategisk linje för att möta upp branschen, säger Jan Mattsson, vd för Sweco Architects. Daan Cedergren, tidigare regionchef i Stockholm, har därför utsetts till den nya tjänsten som affärsutvecklingschef för arkitektverksamheten.

Sweco AB (publ) delårsrapport januari – september 2017

27 oktober 2017
Stabil utveckling och nya stora infrastrukturprojekt

Sweco expanderar i Norge

23 oktober 2017
Sweco förvärvar Dimensjon Rådgivning AS, ett norskt teknikkonsultföretag baserat i Stavanger. Dimensjon är specialiserat inom samhällsplanering, byggteknik och infrastruktur.
/siteassets/nyheter/2017/10_oktober/bhutan770.jpg

Sweco undersöker miljö- och samhällseffekter av vattenkraft i Bhutan

17 oktober 2017
Sweco anlitas av Världsbanken för att undersöka hållbarheten och miljöpåverkan av vattenkraft i Bhutan. Uppdraget är ett led i att stödja den strategiska planeringen för landets fortsatta utbyggnad av vattenkraft och omfattar att studera vilka effekter planerad vattenkraft kan komma att få på miljö, invånare och samhälle.

Sweco ska planera och utforma fastighetsprojektet Grand Central i Frankfurt am Main

16 oktober 2017
Sweco har fått uppdraget av Groß & Partner mbH och Phoenix Real Estate Development GmbH att planera och utforma betydande delar av Frankfurt Grand Central, ett kommersiellt fastighetsprojekt i centrala Frankfurt am Main, Tyskland.

Sweco ska utforma ny motorväg i Norge

05 oktober 2017
Sweco har fått uppdraget att utforma den nya 24 kilometer långa motorvägen E6 i norska Hedmark. 
/siteassets/nyheter/2017/10_oktober/stenpiren770.jpg

Stenpiren resecentrum nominerat till Sienapriset

02 oktober 2017
Stenpiren resecentrum i Göteborg är nominerat till 2017 års Sienapris, Sveriges mest prestigefulla utmärkelse inom landskapsarkitektur. Bakom resecentret står arkitekter och landskapsarkitekter på Sweco.

Sweco ska utforma och projektleda underhållsanläggning för Grand Paris Express

27 september 2017
Sweco har fått uppdraget av Société du Grand Paris att utforma och projektleda arbetet med en underhållsanläggning i Paris för nya tunnelbanelinjen 15 öst inom Grand Paris Express-projektet.

Sweco får byggkonstruktionsuppdrag för Kungliga Operan

13 september 2017
Sweco anlitas av Statens fastighetsverk i samband med att Kungliga Operan ska moderniseras. Byggnaden har ett stort kulturhistoriskt värde och uppdraget omfattar bland annat renovering och utformning av nya lokaler.

Sweco expanderar på den belgiska byggkonsultmarknaden

25 augusti 2017
Sweco förvärvar Snoeck & Partners, ett belgiskt byggkonsultföretag med en väletablerad marknadsposition i västra Belgien.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.