Press

Bostäder, arbetsplatser och ny arena i förslag om Göteborgs framtid

23 maj 2017
Sweco är med i konsortiet Plats för Göteborg som idag presenterade ett stadsutvecklingsförslag innehållande ett nytt Scandinavium, nytt Valhallabad, 5 000 bostäder, 5000 arbetsplatser och tre nya multisportshallar för breddidrotten samt en ny Lisebergshall.

Sweco anlitas för ny kraftanläggning i Rwanda som ska fördubbla landets energiförsörjning och sänka kostnaderna

17 maj 2017
Sweco har anlitats som rådgivare för att kraftigt utöka Rwandas energiproduktion med en ny torveldad kraftanläggning. Swecos energiexperter har genomfört förstudier, assisterat i upphandlingsfasen och kommer att övervaka byggprocessen. 

Sweco rådgivare när Sydafrika växlar till förnybara energikällor

15 maj 2017
Sweco är rådgivare till Eskom, Sydafrikas statliga energibolag, i samband med landets övergång till förnybara energikällor. Uppdraget inkluderar analys av metoder och elnätsdrift samt har beställts av den danska statens biståndsmyndighet Danida.

SWECO AB (publ) Delårsrapport januari-mars 2017

11 maj 2017
Bästa kvartalet hittills

Utnyttjande av återköpsbemyndigande avseende aktier av serie C i Sweco AB (publ)

10 maj 2017

Sweco utformar framtidens specialistsjukhus i Göteborg

10 maj 2017
Med sin gedigna erfarenhet inom vårdarkitektur har Sweco Architects blivit utvalda att utforma ett av de två specialistsjukhus som planeras stå färdiga i Göteborg 2022. ”Vi är mycket stolta att få vara med och utveckla regionens sjukvård. Det är ett uppdrag som känns både viktigt och fantastiskt roligt att få vara en del av”, säger Josefina Hinnerson, arkitekt och chef för Swecos vårdstudio i Göteborg.

Sweco får uppdrag att utveckla tre stadsdelar i Amsterdam

09 maj 2017
Amsterdams stad har givit Sweco (http://www.sweco.nl/en/) uppdraget som rådgivare och leverantör av teknikkonsulttjänster i tre omfattande stadsutvecklingsprojekt, IJburg-2, Zeeburgereiland och Overamstel. Stadsdelarna är nyckelinitiativ för Amsterdams framtida bostadsförsörjning. 
/siteassets/nyheter/2017/04_april/kulturhus_bergsjon770.jpg

Tävling avgjord om nytt kulturhus i Bergsjön

28 april 2017
Arkitekttävlingen om det nya kulturhuset i Bergsjön, Göteborg, är avgjord. Det vinnande förslaget Kulturkorgen är utformat av Sweco Architects och är såväl en inre som en yttre miljö – ett hus och ett torg. Nu påbörjas arbetet med kulturhuset som ska stå färdigt år 2020.

Beslut vid Sweco AB:s årsstämma samt styrelsebeslut om återköp och överlåtelse av egna aktier

27 april 2017
/siteassets/nyheter/2017/04_april/eon_770x380.jpg

Sweco är med och utformar framtidens kretsloppsanläggning

19 april 2017
Sweco har fått i uppdrag av E.ON att projektleda och projektera en kraftvärmeanläggning och en biogasanläggning, kallat kretsloppsanläggning, vid Högbytorp utanför Stockholm. Syftet med den nya anläggningen är att försörja samhället med värme, el och bränsle i den expanderande Stockholmsregionen.

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.