Träffa Sweco i Almedalen

Sweco är på plats och under veckan kommer vi att lyfta fram och diskutera aktuella frågor inom samhällsutveckling och du har möjlighet att träffa och lyssna till ett flertal av våra experter. Vi arrangerar och deltar i seminarier, paneldebatter och rundabordssamtal.

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer, allt som Sweco arbetar med påverkar samhället på olika sätt och därför är det viktigt för oss att vara med i de forum där samhällets utveckling diskuteras. Under Almedalsveckan arrangerar Sweco flera seminarier och våra talare och experter deltar i paneldebatter och diskussioner.

Vi finns även på plats med en stark uppsättning experter som deltar i andra arrangörers seminarier. Har du behov av talare eller debatttörer till ett event under Almedalsveckan? Kontakta oss gärna för att diskutera hur vi kan medverka. Hanna Haeggström, pressansvarig Sweco Sverige, 010-4845404, hanna.haeggstrom@sweco.se

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.