Välkommen till Europas ledande konsultföretag inom teknik, miljö och arkitektur!

I ett enda kliv tar vi steget till europeisk ledare

Sedan oktober 2015 är Grontmij en del av Sweco. Som största aktör på den europeiska marknaden kan vi erbjuda den bredaste specialistkompetensen, attrahera de mest engagerade medarbetarna och fortsätta växa med lönsamhet.

Framtidens samhällen och städer

Tillsammans med våra kunder planerar och utformar vi framtidens samhällen och städer. Vi gör det i en tid av snabb urbanisering och klimatomställning. Överallt behövs effektiv infrastruktur, trivsamma bostäder, tillgång till el och rent vatten.

Sweco och Grontmij kompletterar varandra perfekt

Vi har tillräckligt många likheter för att smidigt göra detta till en lyckad sammanslagning. Samtidigt har vi olikheter som kompletterar varandra och skapar synergieffekter.

Likheterna handlar om synen på kunder och medarbetare. Vi medarbetare är pålitliga experter. Vi har den utmanande uppgiften att förstå just våra kunder bäst av alla. Vi har glöden som behövs för vårt gemensamma syfte – att utforma framtidens samhällen och städer. Både Sweco och Grontmij är kända för vår kunskap, att vi är enkla att jobba med och tillgängliga för våra kunder.

 

Vill du läsa mer om vilka tjänster Sweco erbjuder?

Tillsammans med våra kunder planerar och utformar vi framtidens samhällen och städer.

Är du vår nya kollega?

Är du en av de 1000 vassa arkitekter, ingenjörer och miljöexperter vi vill anställa under året?

Följ oss

Kom ihåg att följa oss på Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram och våra bloggar för löpande information och nyheter.