URBAN INSIGHT

Urban Insight bygger på en serie rapporter som författats av en rad experter inom Sweco. Det är ett långsiktigt initiativ med ett nytt tema varje år. 2018 är temat ”Urban Move”, med fokus på rörlighet och hållbar transportutveckling i Europa. Experter från hela Sweco delar med sig av kunskap och insikter kring stadsutveckling utifrån ett medborgarperspektiv.

Rapporten Urban Space for People on the Move – The Living City analyserar hur holistisk stadsplanering kan användas för att uppmuntra hållbara sätt att resa, underlätta interaktioner och förbättra livskvaliteten i urbana områden.

Läs rapporten här
/siteassets/nyheter/2018/09_september/stenpiren480x270.jpg

CREATE A SMARTER FUTURE

Tillsammans med våra kunder formar vi framtiden. Här skapas bättre boenden. Smartare sätt att resa. Grönare städer. Mer hållbara samhällen. Samtidigt formar vi vår egen framtid på en arbetsplats präglad av engagemang, expertis och nyfikenhet.

Nu behöver vi bli fler. Många fler. Vi söker ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till.


VILL DU VARA MED?

Se alla lediga jobb här
/siteassets/nyheter/2018/09_september/kampanj_2_480x270.jpg

På sweco.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Vi lagrar ingen personlig data. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det via din webbläsare.