• Vår otroliga vardag

    Genom banbrytande tankesätt har vi tillsammans med staden Groningen i Nederländerna hittat nya och hållbara sätt att förebygga översvämningar. Tillsammans skapar vi otroligt varje dag!

    Läs mer
  • Smarta städer

    Sweco planerar framtidens smarta städer och samhällen. Städer och samhällen som är trygga, inkluderande och lustfyllda platser att bo och vistas i, och som planeras med de globala hållbarhetsmålen som grund.

    Läs mer

URBAN INSIGHT

Rapporten Energy transition: How can you contribute? studerar de faktorer som kan påverka verklig förändring hos energikonsumenter och därmed deras bidrag till energiomställningen. I denna Urban Insight rapport ger Sweco-experter och forskare tips på vad du kan göra för att bidra till energiomställningen. 

Urban Insight är ett långsiktigt initiativ och bygger på en serie rapporter skrivna av Swecos experter. Rapporterna publiceras löpande under året, med olika tema varje år. Under 2018 var temat Urban Move - hållbar utveckling och mobilitet i Europas stader. I år, 2019 är temat energi, med sex rapporter som kommer släppas under året.

Läs rapporten här
/siteassets/vart-erbjudande/i-fokus/urbaninsihgt/ui6_2019_energy_transition_570x380_logo.jpg

Sök jobb på Sweco

På Sweco arbetar 6 200 experter och under 2020 ska vi växa ännu mer. Nsöker vi ingenjörer, arkitekter, miljöexperter, samhällsplanerare, IT-experter och säkert något mer framtida yrke som vi ännu inte känner till. 

Under #vipåsweco lyfter vi relationerna mellan några personer som redan tagit steget och blivit en del av oss på Sweco. Här finns syskon, makar, bästisar, syjuntepolare och många fler.  

Vill du bli en av oss? Kolla in våra lediga jobb och hör våra stories! 

SE ALLA LEDIGA JOBB
/siteassets/karriar/rekryt-host-2019/tjenisklenis_570x380.jpg