0 av 0 för ""

17 mars: Nya flyttmönster i pandemins tecken – finns vinnarna i Norrland?

Nya flyttmönster i pandemins tecken – finns vinnarna i norr? Det är titeln på det livesända webbinariet som Sweco anordnar tillsammans med Hemsö den 17 mars. Utgångspunkten är årets utgåva av den helt färska rapporten Sveriges nya geografi som släpps bara någon vecka innan.

Det finns ett stort intresse för nyetablering av företag i Norrland och vi har de senaste åren hört allt fler rapporter om utflytten från storstäderna, en trend som förstärks i årets utgåva av Sveriges nya geografi som släpps i början av mars.

Sweco har därför tillsammans med Hemsö tagit initiativet att anordna ett livesänt webbinarium där inbjudna gäster diskuterar utvecklingen i norr med deltagare från Sweco och Hemsö. Under webinariet lyfts både utmaningar och möjligheter i norr och hur vi tillsammans kan hjälpa kunderna i denna utveckling.

Webbinariet är kostnadsfritt och digitalt.
Sändningen sker från Skellefteå.
Tid: 17 mars kl 14:00 – 14:45

Deltar:
Linnea Gustavsson, samhällsanalytiker inom affärsenheten Samhällsanalys & Strategi, Sweco, inleder webbinariet med att presentera delar från Sveriges nya geografi ur ett Norrlandsperspektiv.

Moderator: Joakim Berg, kommunikationsansvarig, Norrtåg

I panelen:

  • Anja Palm, näringslivschef, Skellefteå kommun
  • Claes Nordmark, kommunstyrelsens ordförande, Boden kommun
  • Anna Kerr, arkitekt och regionchef Norr, Sweco
  • Fredrik Lundholm, förvaltningsansvarig Norr, Hemsö

Anmäl dig till webbinariet här.