0 av 0 för ""

Ann-Louise Lökholm Klasson

30 november: Ann-Louise Lökholm Klasson gästar Västsvenska Handelskammarens klimatseminarium

I takt med att klimatförändringarna blir mer påtagliga och hela världen ställer om, måste näringslivet vara en del av lösningen. Västsvenska Handelskammaren har samlat sex av Sveriges största bolag till ett panelsamtal för att tillsammans staka ut riktningen för framtiden. Förutom Sweco medverkar SKF, Volvo, Volvo Cars, Lindex och Mölnlycke Health Care.

Så ska Västsveriges storbolag möta klimatkrisen

I november arrangerades klimatmötet COP26 där världens ledare till slut enades om de utökade klimatmål som måste till för att hålla jordens uppvärmning under två grader. Vad kommer det innebära för det västsvenska näringslivet?

Kunderna, medarbetarna och investerarna ställer dessutom allt högre krav på att företagen tar större ansvar. Många av de stora bolagen uppmanar sina leverantörer att bli helt fossilfria, men samtidigt är det de själva som måste agera och visa vägen. Hur ser egentligen de framtida affärsmodellerna ut? De som både stöttar omställningen och affären. Hur tacklar företagen klimatutmaningarna idag och hur höjer de ribban för framtiden?

På scen:
Rickard Gustafson, vd SKF
Susanne Ehnbåge,  vd Lindex
Håkan Samuelsson, vd Volvo Cars
Martin Lundstedt, vd AB Volvo
Zlatko Rihter, vd Mölnlycke Health Care
Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige

Anmälan: Seminariet är öppet och kostnadsfritt och det går att delta online eller på plats.

Anmälan är stängd