0 av 0 för ""

olika transportsätt illustration

Swecos internationella webinarie om transportmodeller 8 juni

Välkomna till Swecos internationella webinarie om Transportmodeller

Som aktör inom planering och mobilitet kan det vara svårt att avgöra om, eller hur, en trafikmodell ska användas och vad olika typer av modeller och programvaror kan innebära för ditt projekt. För att ge dig möjlighet att utöka din kunskap vill vi bjuda in dig till vårt internationella webinarium om trafikmodeller.

Under webinariet kommer det presenteras flera olika projekt med olika typer av modeller och programvaror som varierar från modeller för fotgängare och cyklister till hela städer och regioner. Sweco har mycket kunskap och erfarenhet av trafikmodellering i flera olika länder. För att dela denna kunskap och erfarenhet anordnar vi detta internationella evenemang kring trafikmodellering. Flera av våra kunder och experter från Sweco från bland annat Sverige, Storbritannien, Belgien, Finland och Nederländerna kommer guida dig genom en värld av trafikmodeller på ett intressant och spännande sätt. Webinariet kommer hållas på engelska.

Deltagande i webinariet är kostnadsfritt. Det kommer bli ett inspirerande evenemang där det kommer finnas möjlighet att få kontakt med branschkollegor under trevliga former. Det äger rum den 8 juni via TEAMS. En komplett bokning med länk och mer detaljerad information skickas ut några dagar innan eventet. För att reservera tid i din kalender använd knappen ovan!

Du kan registrera dig fram till 1 juni.

Länk till registrering via Invajo hittar du här!

Hoppas att vi ses den 8:e juni!