0 av 0 för ""

man som cyklar

A sustainable start 12 april

Konceptet A Sustainable Start blev under 2019/2020 en stor framgång i form av flertalet gynnsamma samarbeten och ökad kunskapsutveckling. I stolt samarbete med Hotel Clarion Sign, Sweco & SISAB fortsätter serien och varje seminarium sätter fokus på 2 st slumpmässigt utvalda hållbarhetsmål. Mattias Goldmann, Hållbarhetschef på Sweco deltar i panelen.

A sustainable start bjuder in till ett seminarium i månaden.

Agenda  12 april 2021

  • 08:30 – Inledning & panelsamtal
  • 09:30 – Panelsamtalet avrundas och vi bjuder in till fortsatt dialog & lyssnande kring dagens fokuspunkter. Pågår till cirka kl. 11:00.

Paneldeltagare 

  • Mattias Goldmann, Hållbarhetschef, Sweco
  • Representant från Fryshuset och projektet WE Change
Moderator är Åsa Lindgren, Hållbarhetsstrateg på SISAB.

”I Mål 4 samtalar vi om hur utbildning är en mänsklig rättighet och att utbildning dessutom är nyckeln till välstånd och öppnar en värld av möjligheter som gör det möjligt för var och en av oss att bidra till ett hållbart samhälle. Mål 16 öppnar upp för att fredliga samhällen och frihet från våld utgör både ett mål och ett medel för hållbar utveckling.” Se A Sustainable Starts hemsida för mer information.

Seminariet livesänds.

Inspelningen går att hitta via ABLE Foundations YouTube kanal strax efter avslutad sändning. Välkommen att se säsongens alla genomförda A Sustainable Start genom att klicka här.