0 av 0 för ""

Anna Yman tillförordnad vd

Anna Yman har utsetts till tillförordnad vd för Swecos svenska projektledningsverksamhet, med drygt 400 medarbetare över hela landet.

Anna Yman är för närvarande International Business Manager i Sweco Sverige, en roll hon kommer inneha parallellt med rollen som tillförordnad vd.

– Anna Yman är en erfaren och uppskattad ledare med stort fokus på kunder och medarbetare. Med en bred förankring i Sweco är hon rätt person att leda projektledningsverksamheten under den här övergångsperioden, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

– Projekt- och byggledning är en nyckelkompetens i vår bransch. Jag ser verkligen fram emot att ytterligare få sätta mig in i den här delen av vår verksamhet och arbeta vidare tillsammans med alla medarbetare för en proffsig kundupplevelse i alla skeden, säger Anna Yman.

Anna Yman tillträder omgående. Helena Hed lämnar Sweco efter 19 år.

– Helena är en ledare med stort kund- och affärsfokus, som med sitt driv och nyfikenhet bidragit till Swecos utveckling i många olika roller. Under de senaste åren har hon varit en tillgång i Sweco Sveriges ledningsgrupp. Jag säger stort tack och önskar henne ett varmt lycka till, säger Ann-Louise Lökholm Klasson.