0 av 0 för ""

Med passion för ledarskap – Ann-Louise Lökholm Klasson i Hållbart byggande

”Vilken kompetens och vilka möjligheter som fanns här – jag blev störtförälskad!” Så förklarar Ann-Louise Lökholm Klasson aha-upplevelsen när hon för första gången förstod vad Sweco gör. I senaste numret av Hållbart byggande berättar hon om att hon drivs av att utvecklas och att ledarskap är det hon brinner allra mest för. Och mycket mer. Läs artikeln nu!

Ann-Louise började på Sweco 2008 som regionchef på Swecos installationsverksamhet i Göteborg. Under en introduktion för nyanställda fick hon aha-upplevelsen som sitter i än idag.

– Helt plötsligt förstod jag vad Sweco gjorde, vilken kompetens och vilka möjligheter som fanns här. Jag blev störtförälskad! Håret reser sig fortfarande på armarna när jag tänker på det och den känslan kommer tillbaka om och om igen elva år senare.

”Håret reser sig fortfarande på armarna när jag tänker
på det och den känslan kommer tillbaka om och om igen elva år senare.”

 Känslan för företaget och en chans att påverka samhällsutvecklingen är något av det som Ann-Louise uppskattar mest med sitt jobb. För en målnörd, som hon kallar sig själv, finns också möjligheten att ständigt utvecklas.

– Jag drivs av att hela tiden höja ribban och nå nya mål genom att utveckla mig själv och verksamheten på olika plan. Det är därför det är så roligt att jobba på Sweco och nära kunder, för här handlar det hela tiden om att vinna. Det är en kittlande känsla att sitta med ett anbud och bena ut om vi förstår kunden rätt.

Men det hon brinner för allra mest är ledarskapet. En grundbult är att ständigt bekräfta sina medarbetare.

– Det finns ett behov hos var och en att bli sedd och hörd. Därigenom kan vi på riktigt lyfta fram individen. Genom kontakten byggs också tilliten upp liksom respekten för varandra. Som ledare behöver jag därför alltid vara närvarande och genuint se personen framför mig, framhåller Ann-Louise.

Läs hela artikeln i Hållbart byggande