0 av 0 för ""

Nominera till Hugopriset 2017

Vem tycker du har bidragit till en hållbar samhällsutveckling under året? I över 30 år har Sweco belönat initiativtagare genom att dela ut Hugopriset. Skicka in ditt förslag senast 2 december.

Nu söker vi nya innovatörer som brinner för en hållbar framtid och som vågar tänka i nya banor. Priset lyfter fram modiga personer som vågar sig på innovation och som är en inspirationskälla för andra. Priset delas ut i tre kategorier: Årets innovatör, Årets student och Årets inspiratör. Nu är det dags att nominera de två första kategorierna.

Känner du till en innovatör eller nytänkande student som du vill nominera till priset? Skicka in ditt/dina förslag via länkarna nedan. Priset är internationellt och det går att nominera ifrån hela världen.

Årets innovatör

Priset delas ut till en person eller en verksamhet för en innovation – exempelvis en produkt, lösning eller tjänst som har potential att bidra till en hållbar samhällsutveckling.

Årets student

För examensarbete med hög akademisk kvalitet och praktisk relevans för en hållbar samhällsutveckling.

Årets inspiratör

Utdelas till en person med idéer eller gärningar som inspirerat andra till att bidra i arbetet för hållbar samhällsutveckling. Årets inspiratör utses direkt av juryn.

Hugopriset 2017 delas ut på Swecos inspirationsdag våren 2017. Förutom ära, blommor och diplom belönas Årets inspiratör och Årets innovatör med en förgylld skulptur av Hugo Theorells ventil. Årets student får ett stipendium på 25 000 kr för att delta vid en nationell eller internationell konferens.