0 av 0 för ""

Prestigefyllt samhällsbyggarpris till projektledare på Sweco

Johan Brisvall, civilingenjör och projektledare på Sweco, har blivit utsedd till årets Clarence Morberg-pristagare vid SVR:s Samhällsbyggnadsdagar.

Priset delas ut årligen till en ”yngre, yrkesverksam person som varit ett föredöme för andra unga samhällsbyggare och bidragit till branschen i stort”.

– Fantastiskt kul att få denna fina utmärkelse! Jag ser det som en bekräftelse på att om man arbetar med det som man tycker är kul och är intresserad av i rätt miljö så ger det resultat, säger Johan Brisvall om priset.

Förutom den stora äran erhåller pristagaren ett diplom och en prissumma om 10 000 kronor.

SVR Samhällsbyggarna är en branschövergripande, obunden, ideell teknik- och nätverksorganisation och juryn bestod av en rad i i branschen tunga namn.

Delar av juryns motivering:
”Han har ett starkt driv som inte bara hjälper honom själv i sin yrkesroll utan även entusiasmerar andra att skapa resultat. Detta tillsammans med att han är orädd och gärna slänger sig ut i nya utmaningar, gör att han har fått mycket ansvar var han än hamnat. Sammanfattningsvis ser vi Johan som en riktigt bra förebild för unga samhällsbyggare såväl som branschen i stort.”

Läs mer om Clarence Morberg-stipendiet.