0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_6041e1aa257a8",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–white",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Sweco bidrar vid globalt möte om hållbara städer

Hallå där Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef på Sweco, som kommer att delta på konferensen “Meeting of the Minds” i San Francisco den 9-11 oktober.

Mötet samlar alltså de främsta ledarna inom hållbar stadsutveckling världen över. Ett spännande forum låter det som – vilken roll kommer Sweco att ha i sammanhanget?\’

– Globalt sett kommer det fram allt fler aktörer på det här området. Många kommer dock med spjutspetsteknik inom exempelvis bara energi eller bara IT. Det som särskiljer Sweco i sammanhanget är att vi har en samlad kompetens inom hela stadsutvecklingsprocessen. Att vara inbjuden känns verkligen som en fin bekräftelse på att det vi gör inom hållbar stadsutveckling ligger i framkant och efterfrågas på en global marknad.

Vad ser du särskilt fram emot under konferensen?

– Jag kommer att försöka samla ihop goda exempel på sådant man gör på andra håll i världen. Just nu är det lite trendigt att prata om ”smarta städer” och det är ett fenomen som jag är extra nyfiken på. Idag är städer väldigt statiska, men tanken är att det i framtiden ska gå att styra dem på ett mer aktivt sätt. Till exempel kan det handla om att styra flödena så att man använder energi på ett jämnare sätt över dygnet.

Vad tror du att du tar med dig hem till Sweco?

– Konferensen blir något av en värdemätare av hur vi står oss i förhållande till andra aktörer på området. Jag hoppas komma hem med en global nulägesbild på vad som händer inom hållbar stadsutveckling och ta det vidare inom Sweco och till våra kunder.

Följ gärna Andreas upplevelser från konferensen via Swecos hållbarhetsblogg eller via Twitter, https://twitter.com/AndreasGyl

SVT:s Jämtlandsnytt gjorde en intervju med Andreas inför resan – se den här.

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”align”: false,
”mode”: ”auto”
} /–>