0 av 0 för ""

Sweco den mest attraktiva arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen

Varje år rankar landets studenter Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i karriärundersökningen FöretagsBarometern. Sweco toppar listan över teknikkonsultbolag och är även en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare hos ingenjörer totalt.

FöretagsBarometern är en heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har över 25 000 studenter från landets universitet och högskolor deltagit i undersökningen och röstat fram Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare.

Sweco befinner sig återigen i toppskiktet både bland civilingenjörer och högskoleingenjörer när de rankar sin drömarbetsgivare och är det företag som placeras högst inom teknik- och miljökonsultbranschen.

– Vi är glada att vi även i år rankas som en av landets mest attraktiva arbetsgivare och att vi dessutom är förstahandsvalet i vår bransch. Det är våra medarbetare som gör Sweco till en så fantastisk arbetsplats och jag tror att vår fina placering beror mycket på den kunskap och kompetens de besitter och som vi kan omsätta i alla våra uppdrag. Jag tror även att den positiva andan och gemenskapen vi har på Sweco har bidragit till resultatet. Vi värdesätter våra medarbetare och det tror jag också att vi har lyckats förmedla till studenterna, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd för Sweco Sverige.