0 av 0 för ""

Sweco förnyar och utvecklar samarbetet med OBOS Sverige AB

Swecos installationskonsulter har sedan flera år ett nära samarbete med bostads- och fastighetsutvecklaren OBOS Sverige. Genom ett förnyat och utvecklat tvåårigt ramavtal utökas nu samarbetet till att omfatta samtliga kompetenser och verksamhetsområden inom Sweco.

I Sverige verkar OBOS genom varumärkena OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget OBOS Kärnhem. Utöver bostäder utvecklar OBOS även samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader.

– OBOS-koncernens innovativa och hållbara satsningar passar väldigt väl för Swecos olika specialistkompetenser, där OBOS nya Svanenmärkta förskolor optimerade för solcellsanvändning är ett bra exempel. Vi är givetvis stolta och glada över det här samarbetet. Det är ett utmärkt exempel på när Swecos engagemang och kundnära relationer leder till att samarbetet utökas och vår samlade expertis efterfrågas, säger Tomas Holmgren, vd Swecos installationskonsulter.

– För OBOS påverkar hållbarhetsfrågorna hela företagets övergripande affärsstrategi. Det är en form av dubbelt värdeskapande där vi både stärker vår position på marknaden samtidigt som vi skapar miljömässiga och sociala förbättringar för samhället i stort. Swecos bredd och starka hållbarhetsprofil passar väldigt väl ihop med vårt synsätt, säger Håkan Adolfsson, inköpschef på OBOS Sverige AB.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Tomas Holmgren, vd Swecos installationskonsulter, tfn. 076-846 28 10, tomas.holmgren@sweco.se.
Sofie Sidoli, pressansvarig Sweco Sverige, tfn. 010-484 50 20 (endast press), sofie.sidoli@sweco.se.