0 av 0 för ""

Sweco förvärvar elkonsult i Gävle

Sweco förvärvar K-Konsult Elteknik AB i Gävle AB med fyra anställda. Företaget erbjuder elkonsulttjänster och har en stark förankring i både privat och offentlig sektor i Gävleborgs och Uppsala län. Kontoret finns i Gävle.

– Med förvärvet får Sweco fyra nya kompetenta elkonsulter till kontoret i Gävle, som nu har 40 teknikkonsulter. Företaget har dessutom ett brett kontaktnät i regionen som Sweco kommer att ha stor nytta av, säger Ann-Louise Lökholm, vd för Swecos installationskonsulter i Sverige.

K-Konsult Elteknik i Gävle AB bildades 1993 och har under åren byggt upp en stark kundbas i Gävleborgs och Uppsala län. På kundlistan finns både kommuner och landsting samt bygg- och tillverkningsindustri.

 – Sweco ligger långt framme inom BIM för tredimensionell visualisering, vilket är något som efterfrågas mer och mer av våra kunder och som vi nu kan erbjuda dem. Det känns också kul att våra anställda får nya utvecklingsmöjligheter i ett stort och starkt företag, säger ägarna Erik Jansson och Nicklas Elffors på K-Konsult Elteknik i Gävle AB.

För ytterligare information kontakta:
Ann-Louise Lökholm, vd Sweco Systems, 076-254 18 89,
ann-louise.lokholm@sweco.se

Erik Jansson, K-Konsult Elteknik i Gävle AB, 070-219 8361,
erik@k-konsultelteknik.se

Nicklas Elffors, K-Konsult Elteknik i Gävle AB, 070-286 1318,
nicklas@k-konsultelteknik.se