0 av 0 för ""

Sweco utsågs till Nordens mest attraktiva arbetsgivare bland ingenjörsstudenter

Sweco nummer ett bland nordiska ingenjörsstudenter

Varje år röstar Sveriges, Norges, Danmarks och Finlands studenter fram sina drömarbetsgivare i Universums karriärundersökning FöretagsBarometern. Idag publicerades resultatet av undersökningen där Sweco har rankats som nummer ett i Norden i ingenjörsblocket.

– I våras fick vi ta emot utmärkelsen Sveriges attraktivaste arbetsgivare inom ingenjörssektorn, och att vi nu får ta del av nyheten att vi är rankade högst i Norden bland studenter är fantastiskt. Vi planerar framtidens hållbara samhällen, och dagens studenter vill göra skillnad. Jag tror att både värderingar och möjligheten att påverka framtiden blir allt viktigare vid val av arbetsgivare och är stolt över denna fina utmärkelse, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

I år har totalt 67 000 studenter svarat på frågan om vilka arbetsgivare de helst vill arbeta för, samt vilka faktorer de värderar i val av framtida arbetsplats. I år klev Sweco upp på första plats framför förra årets vinnare Microsoft. Resultatet presenterar en ranking av de 30 högst placerade arbetsgivarna i Norden.

Ladda ned och ta del av rapporten här: https://universumglobal.com/nordics-most-attractive-employers-2019/