0 av 0 för ""

Sweco samarbetspartner till löparfesten Stockholm Tunnel Run i Norra länken

Sweco har nu gått in som samarbetspartner i Stockholm Tunnel Run, en unik löparupplevelse i Norra länken som arrangeras av Lidingöloppet.

– Det känns spännande att Stockholm Tunnel Run arrangeras så att löparna får möjligheten att uppleva Norra länken på ett unikt sätt. Norra länken har engagerat många av Swecos medarbetare under flera års tid och är ett uppdrag som vi är mycket stolta över. Löparna kommer bland annat att få uppleva gestaltningen som Swecos arkitekter står för grundidén till. Genom samarbetet med Stockholm Tunnel Run får vi möjligheten att satsa extra på våra medarbetares hälsa. Något som ligger oss varmt om hjärtat, säger Johan Björkman på Sweco.

Intresset för Stockholm Tunnel Run är stort bland motionärer runtom i Sverige och man räknar med omkring 30.000 löpare, i dagsläget är det 20.000 anmälda.

– Vi är mycket glada att kunna presentera Sweco som samarbetspartner. Det är mycket positivt att de vill satsa på sina medarbetares hälsa, något som helt går i linje med vår verksamhet inom hälsa och rörelse. Dessutom kommer löparna att springa i tunneln som Sweco har varit med och konstruerat, säger Tomas Hoszek, vd för Lidingöloppet.

Den 22 november 2014 arrangeras Stockholm Tunnel Run som är ett löparlopp på 10 km där alla är välkomna att vara med, allt från elit till motionär. Start och mål är i Värtahamnen.

Läs mer på: www.tunnelrun.se 

Johan Björkman, johan.bjorkman@sweco.se, Telefon:+4686956056