0 av 0 för ""

Tävla om studentpriset Årets samhällsutvecklare

Sweco och Skanska söker dig som läser till civil- eller högskoleingenjör och som brinner för en hållbar samhällsutveckling. Var med och tävla om titeln Årets samhällsutvecklare, två veckors praktik och en prissumma på 10 000 kronor.

Vi på Sweco och Skanska har en gemensam vision om ett hållbart samhälle, därför delar vi tillsammans ut priset Årets samhällsutvecklare 2017.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som studerar till civilingenjör/högskoleingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område. Du brinner för samhällsutveckling och vill vara med och bidra med nya idéer och lösningar för att skapa morgondagens hållbara samhälle.

Ansök själv eller nominera en vän senast 18 januari

För att vara med och tävla ska du beskriva dina tankar om samhällsutveckling genom att svara två frågor, bifoga ditt CV samt utdrag på avklarade kurser. Sista dag att ansöka eller nominera är den 18 januari 2017.

Priset delas ut under festliga former på Universum Awards  i Stockholm den 15 mars 2017. Som vinnare erbjuds du två veckor praktik – en vecka på Sweco och en vecka på Skanska – och en prissumma på 10 000 kronor.

Läs mer och gör din anmälan på aretsstudent.se

Vid frågor, vänligen kontakta Britt Olin, Sweco HR

På bilden: Jakob Eriksson, vinnare Årets samhällsutvecklare 2016