0 av 0 för ""

Tävla om studentpriset Årets samhällsutvecklare 2018

Sweco och Skanska söker dig som läser till civil- eller högskoleingenjör och som brinner för en hållbar samhällsutveckling. Var med och tävla om titeln Årets samhällsutvecklare. Förutom äran får vinnaren en elcykel och en lunch med representant från både Sweco och Skanska inom valfritt hållbarhetsområde.

Vi på Sweco och Skanska har en gemensam vision om ett hållbart samhälle, därför delar vi tillsammans ut priset Årets samhällsutvecklare 2018.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som studerar till civilingenjör/högskoleingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område. Du brinner för samhällsutveckling och vill vara med och bidra med nya idéer och lösningar för att skapa morgondagens hållbara samhälle.

Ansök själv eller nominera en vän senast 2 februari

För att vara med och tävla ska du beskriva dina tankar om samhällsutveckling genom att svara två frågor, bifoga ditt CV samt utdrag på avklarade kurser. Sista dag att ansöka eller nominera är den 2 februari 2018.

Priset delas ut under festliga former på Universum Awards  i Stockholm den 21 mars 2018. Förutom äran får vinnaren en elcykel och en lunch med representant från både Skanska och Sweco inom valfritt hållbarhetsområde.

Läs mer och gör din anmälan på aretsstudent.se

Vid frågor, vänligen kontakta Britt Olin, Sweco HR