0 av 0 för ""

TÄVLA OM STUDENTPRISET ÅRETS SAMHÄLLSUTVECKLARE 2019

Sweco och Skanska söker dig som läser till civil- eller högskoleingenjör och som brinner för en hållbar samhällsutveckling. Var med och tävla om titeln Årets samhällsutvecklare. Förutom äran får vinnaren ett mentorskap på 6 månader från Skanska eller Sweco, en prissumma på 10 000 kr och en frukost den 21 mars med representant från både Sweco och Skanskas ledningsgrupper.

Vi på Sweco och Skanska har en gemensam vision om ett hållbart samhälle, därför delar vi tillsammans ut priset Årets samhällsutvecklare 2019.

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som studerar till civilingenjör/högskoleingenjör inom samhällsbyggnad eller annat relevant område. Du brinner för samhällsutveckling och vill vara med och bidra med nya idéer och lösningar för att skapa morgondagens hållbara samhälle.

Ansök själv eller nominera en vän senast 9 februari
För att vara med och tävla ska du beskriva dina tankar om samhällsutveckling genom att svara två frågor, bifoga ditt CV samt utdrag på avklarade kurser. Sista dag att ansöka eller nominera är den 9 februari 2019.

Priset delas ut under festliga former på Universum Awards i Stockholm den 20 mars 2019. Förutom äran får vinnaren ett mentorskap på 6 månader från Skanska eller Sweco, en prissumma på 10 000 kr och en inbjudan till frukost den 21 mars med en person i en ledande position från både Skanska och Sweco.

Läs mer och gör din anmälan på aretsstudent.se

Frågor? Mejla student@sweco.se