0 av 0 för ""

Tävla om studentpriset Årets samhällsutvecklare

Sweco och Skanska söker dig som läser till civil- eller  högskoleingenjör och som brinner för en hållbar samhällsutveckling. Var med och  tävla om titeln Årets samhällsutvecklare, två veckors praktik och en prissumma  på 10 000 kronor.

Vi på Sweco och Skanska har en gemensam vision om ett hållbart samhälle, därför delar vi tillsammans ut priset Årets samhällsutvecklare 2015.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som studerar till civilingenjör/högskoleingenjör inom  samhällsbyggnad eller annat relevant område. Du brinner för samhällsutveckling  och vill vara med och bidra med nya idéer och lösningar för att skapa morgondagens hållbara samhälle.

Ansök själv eller nominera en kandidat senast 9 februari

För att vara med och tävla ska du beskriva dina tankar om samhällsutveckling  genom att svara på 6 frågor, bifoga ditt CV samt utdrag på avklarade kurser. Sista dag att ansöka eller nominera är den 9 februari 2015.

Priset delas ut under festliga former på Universum Awards i Stockholm den 11  mars 2015. Som vinnare erbjuds du två veckor praktik – en vecka på Sweco och en  vecka på Skanska – och en prissumma på 10 000 kronor.

Läs mer och gör din anmälan på aretsstudent.se

För mer information kontakta:

Britt Olin, 010 484 53 54, britt.olin@sweco.se