0 av 0 för ""

Tomas Holmgren ny vd för Swecos installationskonsulter

Tomas Holmgren har utsetts till vd för Swecos installationsverksamhet. Tomas kommer närmast från en position som tillförordnad vd för verksamheten då tidigare vd Ann-Louise Lökholm leder den koncernövergripande integrationen av Grontmij.

Tomas Holmgren har arbetat som regionchef inom installationsverksamheten på Sweco sedan 2011 och utsågs i juni i år till tf vd för verksamheten. Tomas tillträdde tjänsten som vd den 1 oktober. Han efterträder tidigare vd Ann-Louise Lökholm som går vidare inom Sweco-koncernen för att arbeta som integrationsledare för integrationen av Grontmij.

– Jag är stolt över att få förtroendet att leda denna starka verksamhet och fortsätta att utveckla den vidare. Vi tar nu nästa steg och tillsammans med Grontmij stärker vi vår kompetens och blir ett bolag med den bredaste specialistkompetensen inom installation som gör att vi framöver kommer att kunna ta de mest komplexa och prestigefyllda projekten på marknaden, säger Tomas Holmgren, vd för Swecos installationskonsulter.

– Jag ser fram emot att fortsätta att arbeta med Tomas i den svenska ledningsgruppen. Tomas är en ledare med förmågan att engagera sina medarbetare och med ett kundfokus som gör honom till rätt person att driva verksamheten vidare. Jag vill samtidigt passa på att tacka Ann-Louise för ett fantastiskt arbete under hennes år som vd. Hon har med sin kompetens och sitt engagemang utvecklat verksamheten till Sverige starkaste aktör inom installation, säger Åsa Bergman, vd Sweco Sverige.

Åsa Bergman, vd Sweco Sverige, asa.bergman@sweco.se telefon:+4686956403

Tomas Holmgren,vd Sweco Systems, tomas.holmgren@sweco.se telefon:+4631632810

Hanna Haeggström, pressansvarig Sweco Sverige, hanna.haeggström@sweco.se telefon:+46104845404