0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_600aed39bf2c5",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–lightgray",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Åsa Bergman nominerad till Årets Ledarutvecklare

Foto: Nadja Hallström

Sweco Sveriges nyligen tillträdda vd Åsa Bergman är en av tre finalister till Ledarnas pris Årets Ledarutvecklare, som delas ut på Kompetensgalan. Utmärkelsen går till en person som bidragit till att föra ledarskapet framåt i sin verksamhet. Prisutdelare blir arbetsmarknadsminister Hillevi Engström.

– Det känns stort att ha blivit nominerad. Jag är övertygad om att ett gott ledarskap är det som skapar ett framgångsrikt företag. Jag drivs själv av att nå resultat tillsammans med mina medarbetare och som chef hitta verktyg för att få mina medarbetare att växa och utvecklas, säger Åsa Bergman.

Åsa Bergman har de senaste åren haft i uppdrag att driva ledarutvecklingsfrågorna framåt för hela Sweco-koncernen. Ett globalt företag som idag har över 7 000 medarbetare spridda i ett tiotal länder. Arbetet har bland annat resulterat i en ledarkompass som tydliggör sambandet mellan ledarskap, affärsframgång, kundleverans och medarbetarnas utveckling.

– Som vd i en global organisation har Åsa Bergman drivit igenom och satt fokus på ledarutveckling i en bransch som av tradition alltid haft teknisk kompetens högst på agendan. Åsa Bergmans starka övertygelse om det goda ledarskapets betydelse har gjort avtryck i organisationen, säger Annika Elias, Ledarnas ordförande.

Se tidningen Chefs intervju med Åsa:

http://www.chef.se/dynamisk/index.php/index/artikel/se-finalisterna-till-ledarutvecklare-2012/236227.html#lasmera

Om priset
Priset Årets Ledarutvecklare delas ut av Ledarna och går till en person som på ett föredömligt sätt utvecklat ledare, förbättrat deras förutsättningar att utöva ledarskap och på så sätt bidragit till att föra ledarskapet i sin verksamhet framåt. Vinnaren utses den 14 mars på tidningen Chefs Kompetensgala på Grand Hôtel i Stockholm.

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”mode”: ”auto”
} /–>