0 av 0 för ""

Christina Skogster Stange ny vd för Swecos verksamhet inom IT för samhällsutveckling

​Christina Skogster Stange ny vd för Swecos verksamhet inom IT för samhällsutveckling

Christina Skogster Stange tillträder som vd för Sweco Sveriges verksamhet inom IT för samhällsutveckling med cirka 240 medarbetare. Christina, som blir en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp, har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom både IT- och konsultbranschen, bland annat som vd, general manager och försäljningsdirektör.

– Christinas erfarenhet av att leda och utveckla stora organisationer ger rätt förutsättningar för att vidareutveckla vår verksamhet inom IT för samhällsutveckling. Våra samhällen och städer är mitt inne i en stor digital omställning där de behöver bli smartare för att klara sin samhällsfunktion och nå klimatmålen. Sweco har en stor roll att spela och Christinas viktigaste uppgift blir att fortsätta vår tillväxtresa och driva på den digitala omställningen, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

– Det känns otroligt roligt och spännande att få förtroendet att vara med och driva Swecos fortsatta digitala resa. Jag ser fram emot att tillsammans med alla kompetenta medarbetare inom Sweco, och våra befintliga och nya kunder, få vara med och bidra till utvecklingen av smarta och hållbara samhällen och städer, säger Christina Skogster Stange, tillträdande vd.

Christina tillträder sin nya roll den 11 maj 2020.

För ytterligare information, kontakta:
Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige, tel. 076-254 18 89, ann-louise.lokholm-klasson@sweco.se.
Bessie Wedholm, tf pressansvarig Sweco Sverige, 010-484 50 20 (endast press), bessie.wedholm@sweco.se.