0 av 0 för ""

Gör din röst hörd på klimatmötet i Durban

På måndag den 28 november inleds FN:s klimatmöte COP17 i Durban i Sydafrika. Bland de tusentals delegaterna finns Martina Rosén och Daniel Persson från Sweco. De bloggar om klimatmötet och tar emot tips via Twitter och Facebook på vad de ska bevaka och skriva om.

När årets stora klimatmöte börjar i Sydafrika på måndag är det är inte bara politiker, diplomater och tusentals journalister som samlas. De globala frågorna om klimat och hållbar utveckling som ska diskuteras på mötet är också intressanta och viktiga för näringslivet. Bland deltagarna finns konsultföretaget Sweco som har två medarbetare på plats, Martina Rosén och Daniel Persson. De är bosatta i Pretoria och arbetar i södra Afrika, främst med företagets tjänster inom miljöområdet.

– Vi är här för att lära oss mer genom att delta i seminarier och andra sidoarrangemang under klimatmötet – det finns hundratals att välja på. Till exempel ska jag vara med på ett seminarium som handlar om hur man kana skapa klimatneutrala städer, säger Martina Rosén, miljöingenjör på Sweco.

Martina och Daniel kommer också att blogga för att dela med sig av händelserna på konferensen. Inte nog med det, de bjuder också in alla intresserade att kontakta dem via Facebook och Twitter och lämna förslag på teman och personer som de vill se på bloggen.

Kontaktvägar:
Twitter: @SwecoBlog och hashtag #cop17

Facebook: https://www.facebook.com/Sweco

För ytterligare information, kontakta:
Martina Rosén, 0027 79 049 57 77
Daniel Persson, 0027 71 325 98 50
Rebecka Gunner, kommunikationschef Sweco Sverige, 0734 12 66 75.