0 av 0 för ""

​Helena Hed tillträder som ny vd för Swecos projektledare.

Helena Hed ny vd för Swecos projektledare

Helena Hed tillträder som ny vd för Swecos projektledare och blir en del av den svenska ledningsgruppen. Helena har arbetat på Sweco sedan 2002 och har gedigen erfarenhet från miljö-, vatten- och infrastrukturmarknaden.

Helena Hed kommer närmast från rollen som regionchef för Swecos järnvägsverksamhet och har tidigare arbetat som regionchef för Swecos vatten- och miljöverksamhet. Hon har bidragit till mycket goda resultat i sina regioner som under hennes ledning visat god tillväxt och stark lönsamhetsutveckling.

Helena Hed efterträder Elisabeth Philipson Attebrant som lämnar Sweco.

– Projektledningsverksamheten är en viktig del av Sweco och Helena har de egenskaper som krävs för att leda den in i nästa fas. Hon har en god affärsmässighet och är en mycket uppskattad ledare med en förmåga att bygga starka team. I Helena får vi en trygg ledare som är tydlig i sin kommunikation och jag är glad att det är hon som kommer att utveckla verksamheten vidare. Jag vill tacka Elisabeth för hennes goda insatser. Hon har under sina år som vd utvecklat verksamheten och på många sätt bidragit till Swecos lönsamhet, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

– Jag är stolt över att jag får detta förtroende och ser fram emot att tillsammans med alla våra engagerade medarbetare stärka vår marknadsposition ytterligare, säger Helena Hed.

Helena Hed tillträder sin nya tjänst idag den 19 juni.

För mer information, vänligen kontakta:
Ann-Louise Lökholm Klasson, ann-louise.lokholm-klasson@sweco.se, 031-617842
Helena Hed, vd Swecos projektledare, helena.hed@sweco.se, 08-6965078
Hanna Haeggström, pressansvarig Sweco Sverige, hanna.haeggström@sweco.se, 070-2340366