0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_600aed39bf2c5",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–lightgray",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Nästa generations bioupplevelse utvecklas tillsammans med Sweco

Nordens mest moderna biograf kommer att bestå av totalt femton salonger med 2000 biofåtöljer på en yta av 9000 m2 och tar plats i Nordens största köpcentra, Mall of Scandinavia, som byggs i Solna. Sweco anlitas av SF Bio AB för uppdrag inom projektledning.


När bioanläggningen står klar kommer den att bestå av två biografer med totalt femton salonger. I elva av salongerna finns norra Europas största filmdukar, varav den största är 25 meter bred. Hela komplexet kommer andas upplevelse och samtliga salonger utrustas med den nya 3D-tekniken. Fyra av salongerna tillhör en VIP-biograf med egen entré och 160 exklusiva biofåtöljer. Här kan biobesökarna förutom filmupplevelser även uppleva förstklassig restaurang och bar i regi av en välkänd svensk krögare.


–  Etableringen av biografen i Mall of Scandinavia är vår största någonsin och det är viktigt för oss att det hanteras professionellt. Vi valde att använda oss av Swecos projektledare tack vare deras kunskap och erfarenhet av andra stora liknande projekt, säger Jonas Yngfalk, operativ chef på SF Bio AB.


Swecos uppdrag är att som extern projektledare bland annat bistå SF Bio med beskedsarbete till hyresvärden Unibail-Rodamco, sätta organisationen för projektet, upprätta projektplan för planering och genomförande och styra projektet mot SFs Miljöprogram.


–  Det är mycket glädjande att vi ingått uppdraget som rådgivande projektledare för SF Bio. Projektet innehåller en spännande och komplex samordning av teknik, flöden och skapande av upplevelser där det också är höga akustiska krav som ska uppfyllas. Sweco har tidigare erfarenhet av att leda stora komplexa projekt liksom biografer för SF Bio. Just den här biografen kommer att bli ett imponerande ankare i Mall of Scandinavia, säger Christina Stevenson, projektledare på Sweco.


SF Bios nya biograf kommer att stå klar under hösten 2015 samtidigt som Mall of Scandinavia öppnar sina dörrar.


För ytterligare information kontakta: Christina Stevenson, projektledare, Sweco. 08- 69 650 06, christina.stevenson@sweco.se, Jonas Yngfalk, COO, SF Bio, jonas.yngfalk@sfbio.se

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”mode”: ”auto”
} /–>