0 av 0 för ""

Peter Magnusson, tillträdande divisionschef Swecos projektledningsverksamhet i Sverige. Bild: Sweco

Peter Magnusson ny divisionschef för Swecos projektledningsverksamhet

Peter Magnusson tillträder som ny divisionschef för Swecos projektledningsverksamhet med cirka 400 medarbetare. Han blir en del av Sweco Sveriges ledningsgrupp, och ersätter Farah Al-Aieshy som lämnar Sweco för ett nytt uppdrag. Peter kommer närmast från rollen som chef för Swecos projektledningsverksamhet i Region Väst. 

Peter Magnusson har arbetat på Sweco sedan 1999 och de senaste sju åren som ansvarig för projektledningsverksamheten i västra Sverige. Peter, som redan är en del av projektledningsverksamhetens ledningsgrupp, känner väl till verksamheten, Sweco och projektledningsverksamhetens marknadsförutsättningar.

– Peter Magnusson är en kommunikativ och uppskattad ledare med ett starkt marknadsperspektiv och strategisk höjd. Swecos projektledningsverksamhet är en viktig del av Sweco och ökar i betydelse för både Sweco som helhet och för våra kunder. Med Peter Magnussons mångåriga och breda erfarenhet får vi en trygg ledare med djup kunskap om projektledningsverksamheten och de bästa förutsättningarna för att tillvarata den stora tillväxtpotential som finns, säger Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige.

– Jag är otroligt stolt och glad över möjligheten att tillsammans med våra engagerade medarbetare få fortsätta utveckla och driva Swecos projektledningsverksamhet. Vår starka kompetens och goda kunskap om våra kunders verksamhet bidrar verkligen till att göra skillnad. Framtiden bjuder på oändliga möjligheter för oss att stötta våra kunder i deras fortsatta utveckling, säger Peter Magnusson.

    Peter Magnusson tillträder den 30 juni.

    För mer information, kontakta:
    Ann-Louise Lökholm Klasson, vd Sweco Sverige, ann-louise.lokholm-klasson@sweco.se,
    076-254 18 89

    Sofie Sidoli, presschef Sweco Sverige, sofie.sidoli@sweco.se, 010-484 50 20