0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_600aed39bf2c5",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–lightgray",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Sweco anställer erfaren projektledare

Den 15 mars börjar Håkan Asmoarp på Sweco. Håkan Asmoarp har lång erfarenhet av att leda stora samhällsbyggnadsprojekt. Han blir ett bra tillskott till Swecos växande projektledningsverksamhet.

– Sweco har under de senaste åren byggt upp sin projektledningskompetens inom samhällsbyggnadsområdet. Jag ser fram emot att vara med och fortsätta utveckla och leda det arbetet, säger Håkan Asmoarp.

Håkan Asmoarp har lång erfarenhet av att leda stora satsningar inom infrastruktur- och samhällsbyggnadsområdet. Han har bland annat arbetat med Citytunneln, Citybanan, Hallandsåsen och nu senast som projektledare för det omfattande stadsförnyelseprojektet H+ i Helsingborg.

– Det satsas just nu mycket på en förbättrad infrastruktur runt om i Sverige. Här kommer Håkan vara med och bidra till att Sweco får en framträdande roll när nya stora projekt dras igång, säger Elisabeth Attebrant, vd för Swecos projektledningsverksamhet. 

Håkan Asmoarp kommer att vara placerad i Malmö och bland annat ansvara för det marknads- och anbudsarbete som Swecos projektledningsverksamhet gör inför stora infrastrukturprojekt i hela södra Sverige.

– Håkan är otroligt vass i tidiga skeden med att bygga team och få struktur och fart på arbetet i de riktigt stora projekten. Vårt bolag är samtidigt inne i en fas av snabb tillväxt och Håkan får en ledande roll inom ett segment som är strategiskt viktigt för oss att fortsätta växa inom, säger Elisabeth Attebrant.

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”mode”: ”auto”
} /–>