0 av 0 för ""

​Sweco fortfarande i topp bland civilingenjörer

Sweco håller sin position som en av Sveriges tre populäraste arbetsgivare när civilingenjörer får välja. Den årliga karriärsundersökningen bland landets studenter tillkännagavs igår på Universum Award, och liksom tidigare år får Sweco bäst placering inom sin bransch.

– Att vi återigen rankas så högt innebär att vi har ett fortsatt gott anseende bland studenterna. Det är otroligt viktigt för oss då vi har ett stort rekryteringsbehov och vill kunna attrahera rätt kompetens för att forma framtidens städer och samhällen, säger Åsa Bergman, vd Sweco Sverige.

Universum presenterade i går kväll, onsdagen den 16 mars, resultatet från undersökningen Företagsbarometern. Liksom förra året håller Sweco sig på topp tre när civilingenjörer får frågan var de helst vill arbeta i framtiden. Även när högskolestudenter rankar sin drömarbetsgivare blir Sweco återigen den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen.

– Swecos position på talangmarknaden är ett resultat av ett kontinuerligt fokus på frågorna, sättet att marknadsföra och ledningens engagemang i frågorna, säger Martin Strömqvist, grundare av Universum.

Varje år rankar landets studenter Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i karriärundersökningen Företagsbarometern. Det är en heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har över 24 000 studenter från landets universitet och högskolor deltagit i undersökningen.

Ta del av företagsbarometern här: http://bit.ly/1pocW3m

För mer information kontakta: 
Anna Lindqvist, Pressansvarig Sweco Sverige, 08 – 696 51 90, anna.lindqvist@sweco.se