0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_600aed39bf2c5",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–lightgray",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Sweco höjer nivån med ny BIM-strateg

Sweco har anställt Michael Thydell som BIM-strateg och lägger ribban ett steg högre i företagets arbete med att ligga i framkant inom BIM.
– Det är ett led i  vårt utvecklingsarbete där vi har som mål att höja företagets kompetenser till nya nivåer, säger Jan Mattsson, vd Sweco Architects.

Michael Thydell anses vara en av de främsta experterna i landet inom Revit och BIM i praktiken med en bakgrund från både arkitektverksamhet och datateknik. Han kommer närmast från AEC där han hade tjänsten som gruppchef för Stockholmskontoret.

Michael har arbetat mycket med att stötta och utveckla verksamheten hos en mängd företag och organisationer mot det som idag omfattas inom BIM-begreppet – från arkitekter, konsulter och stora förvaltare till entreprenörer, småhusfabrikanter och möbeltillverkare. 

– De specialistkunskaper som Michael har är mycket eftertraktade och han var ett självklart val vid rekryteringen för den nya tjänsten. Hans långa erfarenhet från både arkitektur och CAD väger tungt i vårt arbete med att ligga i framkant inom BIM, säger Jan Mattsson.

Att  vara en av de drivande krafterna för företagets utveckling ser Michael Thydell med tillförsikt an.  Hans tidigare kontakter med Sweco har gett honom en positiv bild av företaget och medarbetarna.

– Min erfarenhet är att Swecos kunskaper  inom området redan är höga och jag kommer att fortsätta höja kompetensen ytterligare genom att stötta grupper, skapa kontaktytor och fördjupa samarbetet inom projekt och inte minst i samverkan med andra konsulter och beställare, säger Michael Thydell. Vi siktar mot höga mål och jag är övertygad om att de kommer att infrias.
—————————————————————————————
Fakta Michael Thydell

Född:
1964  i Arboga och uppvuxen i Arboga, Stockholm och Bromölla.
Bakgrund: Arkitektskolan på KTH i Stockholm och datateknikutbildning på KTH. Har varit delägare på HLLS arkitekter och expertföretaget ArcSquare, samt mångårig konsultverksamhet inom CAD-branschen, bland annat på CAD-Q och AEC.
Familj: Fru och fyra hemmavarande barn, två utflugna bonusbarn samt bonusbarnbarn och en hund.
Bor: I Älta utanför Stockholm.
Intressen: Arbeta i trädgården, läsa, musicera och att springa. Jag sprang Stockholm Maraton i år och ska göra det nästa år igen.
Bästa hållbarhetstips: Laga mycket mat med ekologiska råvaror, helst egenodlade grönsaker. Vid matlagning lägger man ner mer tid i köket med sin familj, och då blir det mindre tid åt annat som kan påverka koldioxidutsläppet. Dessutom leder det även till en ”hållbar utveckling” inom familjen.


För ytterligare information kontakta:

Michael Thydell, BIM-strateg Sweco Architects, 08-522 952 59
Jan Mattsson, vd Sweco Architects, 08-522 952 65
Elina Smidlund, presskontakt Sweco Architects, 072-200 53 62, elina.smidlund@sweco.se

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”mode”: ”auto”
} /–>