0 av 0 för ""

<!– wp:acf/content-blocks {
"id": "block_600aed39bf2c5",
"name": "acf\/content-blocks",
"data": {
"background_color": "block–lightgray",
"_background_color": "field_600038d54a83a",
"content_blocks_0_content": "

Sweco stärker kompetens inom hållbarhetsomårdet

Kristina Holmblad kommer närmast från Miljöförvaltningen i Stockholms stad där hon arbetat med klimatkommunikation till stadens medborgare. Kristinas styrka ligger inom området social hållbarhet. Hon är samhällsvetare i botten och har arbetat med Corporate Social Responsibility, klimatkommunikation och med miljömålsprojekt i Enköpings kommun.

‒ Sweco är ett företag som arbetar aktivt med hållbarhetsfrågans olika dimensioner. Både de ekologiska, ekonomiska och sociala aspekterna. Här tror jag att Kristina Holmblad kan förstärka vårt utbud till kunder som även vill se till de sociala aspekterna av hållbarhetsarbetet, säger Andreas Gyllenhammar, miljö- och klimatstrateg på Sweco sedan snart ett år tillbaka. 

‒ Det känns helt rätt att börja på Sweco. Just nu är jag med i uppstartsskedet av ett nytt uppdrag här i Östersund där vi ska stötta en kund som satsar på att bygga hållbart i en väldigt komplex och ömtålig miljö. Det är spännande att vara med och integrera hållbarhetsperspektivet redan från början i olika projekt, säger Kristina Holmblad.

Kristina Holmblad kommer att föreläsa kring klimatfrågan ute hos Swecos kunder och arbeta med utbildning inom hållbarhetsområdet. Hon kommer även att arbeta med kommuner, företag och organisationer som behöver hjälp med hållbarhetsplaner och målarbete på klimat- och miljöområdet.

För mer infromation kontakta:
Rebecka Gunner, informationschef Sweco Sverige, rebecka.gunner@sweco.se, 0734-12 66 75

Fakta om Kristina Holmblad
Ålder: 28
Bor: Östersund
Varför har du börjat på Sweco?
Eftersom jag vill jobba med hållbarhetsfrågorna i ett progressivt företagsklimat. Här har jag möjlighet att bidra till att hållbarhetsfrågan väcks redan i ett tidigt skede i projektplaneringen.
Bästa hållbarhetstipset:
Det får bli två. Ät vegetariskt åtminstone en gång i veckan. Gör miljörörelsen i butiken – flytta handen från den konventionella varan till den ekologiska så ofta du kan. Då gör du både något åt klimatförändringarna och kemikaliefrågan.

”,
”_content_blocks_0_content”: ”field_5f8060acc98da”,
”content_blocks_0_buttons_alignment”: ”buttons-wrapper–left”,
”_content_blocks_0_buttons_alignment”: ”field_5f8061b1d6330”,
”content_blocks_0_buttons”: ””,
”_content_blocks_0_buttons”: ”field_5f8061b3d6331”,
”content_blocks”: [
”one-column”
],
”_content_blocks”: ”field_5f806033c98d7”
},
”mode”: ”auto”
} /–>