0 av 0 för ""

Kvinna i bakgrunden med digitala symboler framför25 maj – Click-along i FME (digitalt)

Sweco bjuder in till digital click-along-introduktion till FME – ett av världens ledande programvaror för databehandling och transformation. Syftet med tillfället är att ge dig en förståelse för vad FME är för något, vad och hur det kan användas samt möjliggöra för dig att börja arbeta med verktyget på egen hand.

Sweco erbjuder både exjobb, praktik samt anställningar kopplat till FME och ser det som en värdefull kunskap att ha i sin verktygslåda.

Programmet och kursen är gratis för dig som är student – välkommen med din anmälan! Mer information och länkar för åtkomst till programmet skickas ut till anmälda. För dig som deltar bjuder Sweco på en smarrig överrasking!

Information om kursen:
Datum onsdag 25 maj, kl 11.30-13.00
Ansvarig Sweco, Digital Services, Stockholm och Uppsala
Sista anmälningsdag 20 maj, kl 12.00
Plats Tillfället är digitalt, länk kommer skickas till anmälda deltagare

Anmäl dig HÄR! 

Om FME:
FME är den ledande plattformen från Safe Software för dataintegration med det bästa stödet för geografiska data. FME kan användas för att maximera värdet på data genom att göra det användbart var, när och hur det behövs.

En central del i FME är att driva flöden av data. Programvaran har möjlighet att koppla data mellan över 450 källor, såsom applikationer, format och standarder. En del i ett sådant dataflöde kan vara att transformera, validera och förädla data samt automatisera uppgifter eller processer.

Sweco är Platinum Partner med Safe Software och återförsäljare av FME. Våra erfarna och certifierade experter tillhandahåller FME-licenser med alla tillhörande tjänster. Vi hjälper även till med utveckling av specialanpassade arbetsflöden utifrån kundens behov.
Läs mer på Safe Softwares hemsida: https://www.safe.com/?ref=PRM3000000V7LLGAABSAF

Hoppas vi ses!