0 av 0 för ""

Urban Insight

Swecos cirka 22 000 experter planerar och utformar städer och samhällen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi en mer hållbar framtid. För att dela med oss av våra kunskaper och vad vi lär oss – både vad gäller lokalkännedom och global kapacitet – i utvecklingen av städer i hela Europa har Sweco lanserat ett globalt initiativ vi kallar Urban Insight. Här kan du läsa rapporter och insikter kring hållbar stadsutveckling i Europa, sett från ett medborgarperspektiv.

Årets tema: Det resilienta samhället

 

Årets tema: Det resilienta samhället

 

I ett samhälle som ständigt förändras behöver vi öka medvetenheten om de risker som finns och vara beredda på kriser. Men hur går vi från att vara reaktiva till att bli proaktiva?

barn leker vid fontän
Kvinna med barn i solnedgång. Gatuvy

Om Urban Insight

Urban Insight är en internationell kunskapsplattform där Sweco samlar experter för att utveckla insikter, nya idéer och lösningar på hur man planerar och utformar hållbara städer och samhällen.

Urban Insight lanserades 2018 och har släppt mer än tjugofem rapporter som täcker teman som hållbar mobilitet och transporter, energiomställningen, klimatåtgärder, hälsa och välbefinnande och cirkularitet.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig, eller ring oss på tel. +46 8 695 60 00. Våra specialister ser fram emot att få hjälpa dig!
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.